ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΑΒΑΛΙΩΝ Ν. ΗΛΕΙΑΣ: Άνοιξε τις πύλες του το Grand Elis Hotel Spa Resort- Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, ο Φώτης Παπαβασιλόπουλος

Ένα ειδυλλιακό πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων, για ονειρεμένες διακοπές, άνοιξε τις πύλες του στην Ηλεία και συγκεκριμένα στην πανέμορφη παραλία των Σαβαλίων του Δήμου Ηλιδας.

Σε μια όαση ηρεμίας και γαλήνης, στην υπέροχη θάλασσα του Ιονίου, με θέα τη Ζάκυνθο και δίπλα σε ένα πανέμορφο δάσος, το ολοκαίνουργιο Grand Elis Hotel Spa Resort προσφέρει πολυτελή διαμονή ακολουθώντας τα υψηλότερα πρότυπα φιλοξενίας.
Με το φυσικό φως και την υπέροχη θέα στη θάλασσα, με τους καταπράσινους κήπους και την πισίνα, την εξαιρετική αρχιτεκτονική του και τις σύγχρονες ανέσεις, η νέα ξενοδοχειακή μονάδα έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα στην Ηλεία και στη Δυτική Ελλάδα, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη των καλοκαιρινών διακοπών, παίζοντας όμως δυνατά και στον συνεδριακό τουρισμό καθώς επίσης και στη διοργάνωση εκδηλώσεων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το «Ηλιδα Κάμπος news» επισκέφθηκε το νέο ξενοδοχείο την πρώτη μέρα έναρξης της λειτουργίας του και συνομίλησε με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Φώτη Παπαβασιλόπουλο καθώς και με τον Διευθυντή του το Grand Elis Hotel Spa Resort κ. Δημήτρη Δοξάκη.

Αυτό που κρατάμε ως βασικό συμπέρασμα είναι ότι η νέα μονάδα ξεκινά τη λειτουργία της επιχειρώντας «άνοιγμα» στην τοπική κοινωνία, δεν φιλοδοξεί δηλαδή να αποτελέσει ένα κλειστό club, όπως άλλες επιχειρήσεις στην Ηλεία και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Αυτό σημαίνει ότι πέρα από τους Ελληνες ή ξένους πελάτες του ξενοδοχείου μπορούν να το επισκεφτούν και όσοι θέλουν να απολαύουν τον καφέ τους, να δοκιμάσουν μια πανδαισία γαστρονομίας στο εστιατόριό του, να χαλαρώσουν στις ξαπλώστρες δίπλα στην πισίνα, απολαμβάνοντας τον ήλιο πίνοντας δροσιστικά κοκτέιλ. Ακόμη, να επιλέξουν την παραλία των Σαβαλίων με την μεταξένια χρυσή άμμο και τα διάφανα νερά, για μια  συναρπαστική εμπειρία από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι το μαγικό ηλιοβασίλεμα

Να σημειωθεί δε ότι το Grand Elis Hotel Spa Resort διαθέτει μοντέρνο Spa με πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και σάουνα στο οποίο μπορεί κανείς να επιλέξει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία με θεραπείες, μασάζ και υπηρεσίες ομορφιάς.

Όπως δήλωσαν στο κανάλι του “ΗΛΙΔΑ Κάμπος news” τόσο ο κ. Παπαβασιλόπουλος όσο και ο κ. Δοξάκης, στο ξεκίνημά της η νέα αυτή επιχειρηματική μονάδα  θέλει και επιζητεί τους φορείς και την τοπική κοινωνία στο πλευρό της και όχι απέναντί της, διότι μόνο μέσα από την αμοιβαία συνεργασία μπορεί να επέλθει η πολυπόθητη ανάπτυξη που τόσα χρόνια επιζητά η περιοχή. Στο πλαίσιο αυτό επιλέγονται άτομα από την Ηλεία για εργασία στο ξενοδοχείο ενώ προτιμώνται τα προιόντα παραγωγών που παράγονται στην Ηλεία.

Από την άλλη, όπως πολύ σωστά επισήμανε ο κ. Παπαβασιλόπουλος, πρέπει ο Δήμος Ηλιδας, οι Δημόσιες Υπηρεσίες της Ηλείας και άλλοι αρμόδιοι φορείς, να συνδράμουν προκειμένου να ξεπεραστούν οποία προβλήματα ή ζητήματα προκύπτουν και αφορούν στη δημιουργία – συντήρηση υποδομών για την σωστή λειτουργία της ξενοδοχειακής μονάδας, στο πλαίσιο πάντα όσων ο νόμος ορίζει και προβλέπει. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν το νερό, το δικτυο αποχέτευσης, ο καθαρισμός και η συντήρηση του δρόμου πρόσβασης από και προς το ξενοδοχείο, οι παρεμβάσεις που είναι απαραίτητες για την εξυπηρέτηση των λουομένων στην παραλία κλπ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ «ΗΛΙΔΑ ΚΑΜΠΟΣ NEWS” Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΗΓΗ: ilidakampos.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.