Και πολιτική και πυγμαχία ο “Δάσκαλος”

Τη μάχη της πολιτικής, χωρίς μάλιστα πλάτες, όπως σας έχουμε ενημερώσει, θα δώσει στις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές, με το κόμμα της ‘Ελληνικής Λύσης’, του Κυριάκου Βελόπουλου. Και τα προγνωστικά λένε πως έχει βάσιμες πιθανότητες, πως είναι φαβορί, προκειμένου να εισέλθει στο κοινοβούλιο. Και τι αφήνει την πυγμαχία, ο Πατρινός προπονητής και αθλητής Παναγιώτης Πανταζής ;

panagiotis pantazis 33

Κάποιοι πονηροί, το έχουν πει, το έχουν σκεφτεί. Αλλά να μην σας επηρεάζουν, δεν έχουν σύνδεση με την πραγματικότητα. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο..Θα συνυπάρξουν μαζί! Δίνω την πληροφορία, αναμένεται να δώσει διεθνή αγώνα πυγμαχίας, το αμέσως επόμενο διάστημα. Θα είναι πολύ δυνατός. Η οποία πηγή, επιμένει και για MMA, πως έχει δεχτεί πρόταση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σημειώνω πως έχει 7 επίσημα παιχνίδια στο εξωτερικό, απέναντι σε κορυφαίους αθλητές, δίχως να έχει επιλέξει ο ίδιος τα ματσαρίσματα, πράγμα που καταδεικνύει το πόσο μαχητής είναι ο ίδιος κάνοντας αυτό που αγαπά και στο οποίο έχει ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια τόσο με τον ρόλο του προπονητή, όσο και του αθλητή.

panagiotis pantazis 3994
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.