Δεν μπορούν να τον σταματήσουν στα ίσα τον Κουπέλογλου και πήγαν στις γνωστές “μαϊμουδιές” : “Εάν τον ψηφήσεις θα λάβεις 25 εύρω για κάθε ψήφο”.. Η μήνυση, μέχρι τη Βουλή το έφτασε ο Κυριάκος Βελόπουλος, και η στήριξη της αδυναμίας. Ξανά και ξανά !

Μήνυση υπέβαλε ο γνωστός επιχειρηματίας και υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Συμεών Κουπελόγλου; Κατά ποιων ; Κατά παντός υπευθύνου. Αναγκάστηκε, ναι, να προσφεύγει στη Δικαιοσύνη. Γιατί κάποιοι πονηροί και ύπουλοι, βλέπουν πως είναι πραγματικά ασταμάτητος, καθημερινά κάνει τόσα πολλά. Πως έχει πάρει φόρα, πως αναπτύσσεται γύρω από ένα ρέμα, με χιλιάδες αγανακτισμένους πολίτες, οι οποίοι ζητούν την πολιτική αλλαγή, και την αξιοπρέπεια, να επιστρέψει πάλι πίσω στη ζωή τους. Πως θα μπει σίγουρα στη επόμενη Βουλή. Και δεν ήξεραν πως αλλιώς να τον αντιμετωπίσουν, έκαναν τη πρώτη βλακεία που τους ήρθε στο μυαλό. Άτομο το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι στο στενό πυρήνα του, έστειλε σε πολλούς, το εξής μήνυμα :

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "19:58 Καλησπρα τι κανεις; NEKE Συνεργαζομαι με το κόμμα ελληνική λυση για τον βουλευτή Συμεών Κουπελογλου. Εαν το ψηφίσεις θα λάβεις 25€ ανα άτομο για καφε ψήφο δικο σου και την οικογένειας σου. Θα λάβεις ετοιμο ψηφοδέλτιο και ειστε καλεσμένοι Επισης στα εγκαινια μας στης 6 μαρτιου 7 ωρα το απογευμα. Διευθυνση :Λαγκαδα 237a απεναντι απο το ψυχιατρείο της σταυρουπολης"

Πρέπει να συνηθίσει σε τέτοια χτυπήματα ο Κουπέλογλου. Δεν… ήξεραν, δεν ρώταγαν όμως, κάποιων γνώστη, να τους πει πως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια; Και πολύ σύντομα αποδείχθηκε. Μόλις αντιλήφθηκε την κυκλοφορία του συγκεκριμένου μηνύματος, ο υποψήφιος βουλευτής, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Παύλου Μελά, για να υποβάλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σε ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρει : «Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να μας τρομάξουν. Η λάσπη τους και οι συκοφαντίες τους πέφτουν στο κενό. Η αλήθεια πάντα θριαμβεύει. Υπέβαλα μήνυση και έχω εμπιστοσύνη ότι η Ελληνική Αστυνομία θα κάνει τη δουλειά τους και θα βρει αυτόν ή αυτούς που θέλησαν να με σπιλώσουν. Συνεχίζω απερίσπαστος τον αγώνα μου. Μοναδικό μου κίνητρο το συμφέρον της πατρίδας μας. Αγκαλιάστε την Ελληνική Λύση και υποστηρίξτε την προσπάθεια του Κυριάκου Βελόπουλου για την μεγάλη ανατροπή. Εσείς θα δώσετε τη λύση στο πρόβλημα. Εσείς είστε η Ελληνική Λύση».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Το θέμα είναι σοβαρό, έφτασε μέχρι τη Βουλή. Ο ίδιος ο Κυριάκος Βελόπουλος το πήγε. Δείτε ΕΔΩ

Όλα αυτά, βέβαια, δεν τον επηρεάζουν για να είναι κοντά στην ανάγκη της αδυναμίας, του γυρνάει το μάτι όταν την βλέπει. Το τελευταίο που σίγουρα, το μάθατε και εσείς, έπαιξε παντού! Δώρισε έναν απινιδωτή σε όλες τις ομάδες που αθλούνται στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου στη Μίκρα.

Και δεν είναι το πρώτο! Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κουπελόγλου, πρόσφατα δώρισε απινιδωτές σε Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης και του Δήμου Παύλου Μελά, σε αθλητικό σωματείο της Πολίχνης και σε δημοτικό γήπεδο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.