Μια ζωή χωρίς..πλάτες! Έτσι και στο ρινγκ της πολιτικής, ο “Δάσκαλος” (κατά κόσμον Παναγιώτης Πανταζής) θα έχει μόνο την αβάντα του κόσμου

Ο Παναγιώτης Πανταζής, γνωρίζεται πολύ καλά για ποιον μιλάμε, σε ποιον απευθύνεστε. Με πολυετή θητεία στα ρινγκ είτε ως αθλητής, είτε ως δάσκαλος. Το καμάρι της Πάτρας. Αυτός! Είναι αυτόφωτος, που σημαίνει παράγει το φως από μόνος του, δεν κρεμιέται από κάποιον. Ότι ζόρικη αποστολή ανέλαβε στη ζωή του, που ήταν πολλές, ήξερε πολύ καλά πως η αποστολή ήταν δική του, δεν περίμενε να νταραβεριστεί με κάποιον. Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση αυτή, την “Κατεβαίνει στο ρινγκ της πολιτικής, με την κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου την ‘Ελληνική Λύση’. Θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Αχαΐα”. Θα ήταν, λοιπόν, αφελής, αλλά και γραφικός, αλλά και αδιόρθωτος, αυτός που θα σου πει, πως θα το κάνει, έχοντας άλλες..πλάτες!

Όλα μόνος του! Σαν αθλητής, που παίζει στο εξωτερικό, φεύγει με ένα σακίδιο και πηγαίνει σε οποιαδήποτε χώρα να παίξει αγώνα. Η μόνη δύναμη που έχει είναι ο κόσμος που του γράφει τα μηνύματα, τον παίρνει τηλέφωνο, αυτό γεμίζει την ψυχή του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αν αυτός ο κόσμος τον στηρίξει και σε αυτό, τους υπόσχεται τα εξής. Ότι όπως παλεύει μέσα στο ΡΙΚ, με όλη του τη δύναμη, που το έχω δείξει τόσα χρόνια, έτσι θα μπει και μέσα στην βουλή. Αν πάρει την ευκαιρία, το σίγουρο είναι δεν θα απογοητεύσει κανέναν. Δεν τα λέει έτσι, τα εννοεί. Το μέρος που γεννήθηκε και μεγάλωσε, που το αγαπάει,. Θέλει να συμβάλει στο να γίνουν νέα πράγματα. Βαρέθηκε να βλέπει πως όλα αλλάζουν γύρω μας, μα στην Πάτρα, στην Αχαΐα, να μην αλλάζει τίποτα. Αυτός είναι ο μοναδικός σκοπός του, που θέλει να γίνω βουλευτής.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.