Με ποιους και γιατί ενοχλήθηκε ο “Αυστραλός”

Με ποιους και γιατί ενοχλήθηκε ο "Αυστραλός"

Ο άνθρωπός μου, έγκυρος για μένα, άρα πράγματι έγκυρος, μου ψιθύρισε ότι ενοχλημένος φέρεται να είναι ο “Αυστραλός” από την στάση κάποιων φίλων. Πρώην φίλων. Τι σημαίνει πρώην φίλων και γιατί είναι ενοχλημένος;

Αμέσως το μυαλό τους πήγε σε αυτό που έγραψα εγώ. Ότι κάποιοι εντός και εκτός Αυστραλίας, ισχυρίζονται -προφανώς όχι γιατί τον αγαπάνε- πως «βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο”. Ότι “χάθηκε από προσώπου γης” και … έχει μείνει στο δρόμο ο ομογενής επιχειρηματίας, Θέμης Καλαθάς, που κόντρα στη σχετική παραφιλολογία, έκανε ζημιά χιλιάδων ευρώ στον Θέμη Αδαμαντίδη. Παρότι δεν ήταν εκεί. Μικρό το κακό. “Χτύπησε” τηλεφωνικά-το έχει ξανακάνει άλλωστε-.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Βέβαια, ο άνθρωπος μου και στενός συνεργάτης του Καλαθά, επικεντρώθηκε κάπου άλλου, λέγοντας ότι «Σήμερα, που βλέπει πιο καθαρά κάποια πράγματα απ’ το παρελθόν, διαπιστώνει πως παίχτηκαν παιχνίδια εις βάρος του. Ακόμη και μουσικές βραδιές στήθηκαν σε ένα βράδυ, με σκοπό βέβαια στο πως θα του τα πάρουν…». Αυτά μου είπε.

σημ. tsipasblog : Μπροστά στα λεφτά, τρέχουν τα σάλια όλων. Ακόμη και αυτών, που δεν σου πάνε όμως στο μυαλό με τίποτα ποιοι είναι! Όταν μιλάει το χρήμα, δεν υπάρχει πραγματική φιλία. Όλα τ’ άλλα είναι του κώλου. Ο φίλος μου, ο άνθρωπος μου, ο δεύτερος αδερφός μου, οι ανιδιοτελείς διαπροσωπικές σχέσεις. Για τα σκατά είναι όλα αυτά, όταν ο “μπαίνει” μπροστά ο παράς και τα συμφέροντα.

Ακόμη και πολιτικά να το δεις, αριστεροί, παλιοί αριστεροί, το βρήκαν το κόλπο. Τον «αγώνα». Έτσι λένε. Ότι αγωνίζονται να πείσουν τον άλλον να τους ψηφίσει. Αυτός είναι ο αγώνας. Και όταν πια κάτσουν στην “καρέκλα”, αλλάζουν και σε ξεχνούν.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.