Πριβέ Ρέμος σε Μονακό και Τουρκία

Πριβέ Ρέμος σε Μονακό και Τουρκία

Ο Αντώνης Ρέμος θα ταξιδέψει στο Μονακό, αλλά και στην Τουρκία, και το μόνο σίγουρο είναι πως θα ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του.

Κατά τη διάρκεια του Monako yacht show 2019 στο λιμάνι του Hercules, στα μέσα Σεπτεμβρίου, θα δέσουν περισσότερα από 100 superyachts, όμως οι Έλληνες που ζουν μόνιμα στο πριγκι­πάτο -από τον Γρήγορη Στασινόπουλο ως τον Ζαννή Φρατζεσκο- θα δώσουν το «παρών» στην πριβέ συναυλία του Αντώνη Ρέμου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα παρουσιάσει μια μοναδική συναυλία και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, προκειμένου να ικανοποιήσει τον κόσμο που θα παρευρεθεί και θα τον τιμήσει με την παρουσία του. Άλλωστε, αυτό κάνει πάντοτε και καταφέρνει να κερδίζει το πιο ζεστό χειροκρότημα όσων τον απολαμβάνουν από κοντά.

Στο Μονακό, όμως, η Μαριάννα Γουλανδρή -Λαι­μού θα παρουσιάσει τα κοσμήματα της και η Εμιλι Βαφεία, σύζυγος του εφοπλιστή Χά­ρη Βαφεία, τα ιδιαίτερα και εντυπωσιακά έργα τέχνης που δημιουργεί.

Πριν απ’ όλα, αυτά, βέβαια, θα προηγηθεί μία άλλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα στην Τουρκία, όπου αυτό το Σάββατο (24/8), θα τραγουδήσει μαζί με τον πολύ γνωστό τραγουδιστή των γειτόνων, Mustafa Sandal.

Το Tsipasblog.gr εξασφάλισε και σας παρουσιάζει τις αφίσες από τις δύο συναυλίες.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.