“Βουνά” οι σαμπάνιες στον Αδαμαντίδη από τον “χρεοκοπημένο” και “άφαντο” Καλαθά

"Βουνά" οι σαμπάνιες στον Αδαμαντίδη από τον "χρεοκοπημένο" και "άφαντο" Καλαθά

Καλά – καλά δεν έχει ακόμη στεγνώσει το μελάνι από τη σύνταξη του άρθρου του tsipasblog.gr, που φορούσε τον ομογενή επιχειρηματία Θέμη Καλαθά, στην προσπάθειά μας να αντικρίσουμε την “κακόβουλη” φημολογία ότι χρεοκόπησε, και ήδη τα ίδια τα γεγονότα μας επιβεβαιώνουν.

Και εξηγούμαι. Ο Θέμης Αδαμαντίδης, ως γνωστόν, εμφανίστηκε στο κέντρο “Φλόγες” Live της Ναυπάκτου, το Σάββατο, 10 Αυγούστου, και το γύρο του διαδικτύου συνεχίζουν να κάνουν βίντεο και φωτογραφίες από τα “βουνά” από σαμπάνιες που ανοίχτηκαν στα πόδια του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν ξέρω πόσες ακριβώς ήταν, πάντως σίγουρα ο εντολέας της πράξης αυτής δεν ήταν εκεί, ενώ είναι πρόσωπο, που μας είναι (πολύ) γνωστό, καθώς έχει (σχεδόν) κάνει το ίδιο στο παρελθόν για άλλον τραγουδιστή. Τον Γιώργο Βελλισάρη, για τον οποίον είχε δώσει τηλεφωνικά παραγγελία… να τον «χτίσουν».

Αυτή τη φορά, κι ενώ δεν μπόρεσε να έρθει Ελλάδα για διακοπές λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, από την Αυστραλία ζήτησε δια τηλεφώνου να χτιστεί «τοίχος» τριών μέτρων από σαμπάνιες (!) για το Θέμη Αδαμαντίδη.

Ακόμη ένας λόγος, πιθανότατα, να επαναλάβει το έργο, εκτός ότι για να δείξει ότι παραμένει οικονομικά ισχυρός, ήταν και για να στηρίξει την αδερφή του. Η οποία, μαζί με τον άντρα της, ήταν οι διοργανωτές της επιτυχημένης βραδιάς.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.