Ευτυχώς που δεν έμπλεξα!

Ευτυχώς που δεν έμπλεξα!

Χρήσιμο είναι να πληροφορηθεί ο κόσμος της Παναχαΐκής τι λέει σήμερα ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας, Θέμης Καλαθάς, ο οποίος για μία – δύο βδομάδες, όχι περισσότερο, είχε κρατήσει σε αγωνία και αναμμένα κάρβουνα τους φιλάθλους της Πατρινής ομάδας, καθώς είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εξαγορά της ομάδας, αλλά τελικά γνωστοποίησε ότι δεν θα εμπλακεί στην ΠΑΕ και αμέσως μετά προσχώρησε στην παροχή χορηγίας στον Ναυπακτιακό Αστέρα.

«Ευτυχώς που δεν έμπλεξα!…» λέει ο ίδιος, που στα 37 του έχει καταφέρει να φτιάξει έναν κολοσσό στον κλάδο των κατασκευών, με πλούσια δράση στην Αυστραλία, αλλά και στην Ταυλάνδη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και το είπε αυτό ο -αγαπητός στους οργανωμένους οπαδούς- “Αυστραλός”, με τα όσα πολλά συμβαίνουν τώρα τελευταία στην Παναχαΐκή. Καμία σχέση με την… οσκαρικών διαστάσεων κόντρα ανάμεσα στον Καλογερόπουλο και τον Δρόσο. Ασφαλώς είναι προβληματικό, στην πραγματικότητα αποκρουστικό το γεγονός ότι σήμερα υπάρχουν διαφορετικές οπτικές και διαφορετικοί κόσμοι στην ΠΑΕ. Εκείνο που φαίνεται πως λειτουργούσε εφιαλτικά στον Καλαθά είναι πώς δεν εμπιστεύεται τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.