Ποιος κέρδισε το στοίχημα, αφού έμεινε

Κωνσταντίνος Αργυρός

O X. Λεμπιδάκης, σε κείμενό του στο Newspistol, έβαλε τέλος σε οποιαδήποτε “σπέκουλα” για τη συνέχιση της συνεργασίας του τραγουδιστή Κωνσταντίνου Αργυρού με τον επιχειρηματία, Κώστα Μπερτάκη.

Συγκεκριμένα, αναφέρει :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εν έτη 2020 έχει φτάσει στην κορυφή με σκληρή δουλειά , απόλυτη στήριξη από τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη και με την εργατικότητά του να είναι ο βασικός μοχλός της δύναμής του. Το τελευταίο διάστημα πολλά γράφονται για λήξη της συνεργασίας του με τα μαγαζιά του Μπερτάκη. Πραγματικά για εμάς που ξέρουμε και είμαστε εκ των έσω είναι αστεία. Προτάσεις θα δεχτείς , θα ακούσεις αλλά το θέμα είναι που θες να μείνεις ; Πια φανέλα θες να φορέσεις για να βγεις πάνω στην σκηνή και να τους ” ξεπατώσεις ” . Άρα μιλάμε για σενάρια εφάνταστα που απλά δεν ευσταθούν.

Ο Κωνσταντίνος πήρε στις πλάτες του μετά τον θάνατο του Παντελίδη τα μαγαζιά του επιχειρηματία και έφερε χρήμα , αίγλη και νέες προτάσεις στην Αθηναική νύχτα. Με τον Κώστα Μπερτάκη ανέπτυξε φιλικές – οικογενειακές σχέσεις και μ αυτό το γνώμονα συνεχίζουν και θα συνεχίσουν να είναι μαζί όσο έχουν τρέλα να υλοποιούν πρωτοποριακά σχέδια. Ήδη έχει πέσει στο τραπέζι για τον επόμενο χειμώνα ( Κορονοιού επιτρέποντος ) μια πολύ προχωρημένη ιδέα που αφορά τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα. Θα μιλάμε ίσως για την μεγαλύτερη παραγωγή που έχει στηθεί τα τελευταία χρόνια.

Τελικά, το tsipasblog.gr κέρδισε το στοίχημα. Αφού, πρώτο απ’ όλους, είχε πει τα εξής προφητικά :

“Σίγουρα, πολύ δυνατό χαρτί στο πρωτάθλημα της νύχτας ο Αργυρός. Στην ουρά θα περίμεναν, να του δώσουν τη μαύρη σακούλα γεμάτη λεφτά, ώστε να τον κάνουν δικό τους. Αλλά και πάλι, έστω ότι φεύγει από τον Μπερτάκη, σε ποιον να πάει ; Τα ονόματα που θα τον προσεγγίσουν είναι μεταχειρισμένα. Ξεζουμισμένα. Επαγγελματίες σωστοί, πολύ καλοί στη δουλειά τους, αλλά δεν θα του δώσουν το συν στον καλλιτέχνη. Και αυτό το ξέρει ο Κωνσταντίνος”.

Διαβάστε αναλυτικά – Εδω

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.