Ανάλυση : Ο Οικονομόπουλος και το μέλλον του Αργυρού στον Μπερτάκη

Κωνσταντίνος Αργυρός - Κώστας Μπερτάκης - Νίκος Οικονομόπουλος

Μπερτάκης είναι αυτός και αρρωσταίνει με το να κάθεται σπίτι, εξαιτίας της καραντίνας. Αρρωσταίνει με τον κορονοϊό, ο οποίος του άλλαξε τα σχέδια. Όπως γνωρίζεται, στο Teatro, τώρα, αν ήμασταν σε συνθήκες προηγούμενης κανονικής κανονικότητας, θα τραγούδαγε η Πάολα με τον Κορκούλη. Στη Θεσσαλονίκη και στο Vogue, o Αργυρός με τον Ιακωβίδη. Μόνο για το Fantasia δεν είναι ανακοινωθεί κάτι. Αλλά γνωρίζοντας τον καλά, δεν θα το άφηνε έτσι. Ο χαρακτήρας του ατόμου είναι αυτός, να βάζει πολλά καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη.

Αυτή είναι η φτιάξη του Μπερτάκη, να μη συμβιβάζεται ακόμα και στην υπάρχουσα τάξη πραγμάτων, που ο ιός χτυπά την νύχτα με τρόπο παραλυτικό. Έχουμε συνολική νέκρωση για περίπου 2 μήνες, σίγουρα θα είναι για ακόμη περισσότερο, αλλά αυτός τα δίνει όλα να είναι πρώτος. Να πιάσει τέτοιες ταχύτητες και να αφήσει πίσω του τους ανταγωνιστές, στην επομένη μέρα ..όταν αυτή έρθει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι έκανε λοιπόν; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 και της δημοσιογράφου που βρίσκεται στο “Πρωινό”, της Νάνσυς Παραδεισανού, άνοιξε το πουγγί και απόκτησε τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Από τότε, αναρωτιούνται κάποιοι, που αποδεδειγμένα τρελαίνονται να βλέπουν την πλάτη του Μπερτάκη, τι θα κάνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός ; θα μείνει ή θα φύγει; Και συγκλείουν περισσότερο προς στο ότι οδεύει προς άλλες πολιτείες.

Διαφορετική η περίπτωση αν έχει λήξει το συμβόλαιο του και να θέλει ο ίδιος να αλλάξει παραστάσεις. Διότι αν δεν έχει λήξει, αλλάζουν τα δεδομένα. Τι σημαίνει αυτό; Υπάρχει κάποιος άγραφος κώδικας στο επίπεδο επιχειρηματιών. Δεν φτάνει να συμφωνήσει ο Αργυρός, να σπάσει το συμβόλαιο του, για να γίνει η μεταγραφή. Θα πρέπει να… συμφωνήσει και ο Μπερτάκης.

Σίγουρα, πολύ δυνατό χαρτί στο πρωτάθλημα της νύχτας ο Αργυρός. Στην ουρά θα περίμεναν, να του δώσουν τη μαύρη σακούλα γεμάτη λεφτά, ώστε να τον κάνουν δικό τους. Αλλά και πάλι, έστω ότι φεύγει από τον Μπερτάκη, σε ποιον να πάει ; Τα ονόματα που θα τον προσεγγίσουν είναι μεταχειρισμένα. Ξεζουμισμένα. Επαγγελματίες σωστοί, πολύ καλοί στη δουλειά τους, αλλά δεν θα του δώσουν το συν στον καλλιτέχνη. Και αυτό το ξέρει ο Κωνσταντίνος.

Μπορεί, βέβαια, να μην ισχύουν όλα αυτά, να είναι στο όνειρό τους, να τα βγάζουν από το μυαλό τους. Δεν το αποκλείω το ενδεχόμενο Μπερτάκης-Αργυρός να συνεχίσουν να πορεύονται και στο μέλλον μαζί και να λειτουργούν με κοινούς στόχους.

Διαβάστε επίσης : Μπουζούκια : Δείτε πώς θα λειτουργήσουν μετά την άρση των μέτρων – Τι θα απαγορεύεται

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.