Ποιος έβαλε γκαζάκια στο γνωστό καφέ Distinto, στην Πλατεία Γεωργίου, στην Πάτρα !

Ξημερώματα, ώρα 5.30 το πρωί, μπαμ μπουμ, δύο γκαζάκια κοπάνησαν το Distinto, το πασίγνωστο καφέ της Πάτρας, όχι του Ρίου, αυτό που είναι στο κάτω μέρος της Πλατείας Γεωργίου (εντός στοάς). Η κεντρική τζαμαρία του έγινε θρύψαλα, ενώ μέχρι και η ψευδοροφή ξηλώθηκε.

Όπως ήταν λογικό, ο εκκωφαντικός θόρυβος του προαναφερθέντος γεγονότος, έκανε τους κάτοικους της γύρω περιοχής, να πεταχτούν έντρομοι και φοβισμένοι από τον ύπνο τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο ποιος μπορεί να το έκανε, ξεκίνησαν αμέσως και επιτόπου οι αξιωματικοί της Ασφάλειας να βρουν και να λύσουν.

Να σου πω την ουσία. Δεν έχει σημασία ποιος συγκεκριμένα κατέστρεψε τη οροφή του Distinto. Αν είναι από… οργανωμένη συμμορία, ή από σολίστα κακοποιό. Ο σοβαρός παρατηρητής των γεγονότων στέκεται στο εξής: H εμπρηστική ενέργεια φέρεται να έχει ως δράστες άτομα που δραστηριοποιούνται στο χώρο της νύχτας, οι οποίοι ήθελαν να περάσουν έτσι κάποιο «μήνυμα». Ότι “ανήκεις στο χώρο ευθύνης μου, στον τομέα δράσης μου, δεν σε παίρνει να κάνεις μαγκιές..”..΄Λέω εγώ τώρα, προσωπική εκτίμηση είναι.

Πάντως ο ιδιοκτήτης του καφέ, κατέθεσε πως δεν μπορεί να γνωρίζει από που παρέρχεται το χτύπημα.

Και κάτι ακόμα πριν το κλείσω. Ότι ήρθε μόλις λίγες ημέρες αφότου έγινε το κινηματογραφικό ντου σε νυχτερινά μαγαζιά της Πάτρας, από το τμήμα “εκβιαστών” της ΑΘήνας. Που στην ερμηνευτική σκοπιά του Tsipas Blog, είχαμε κρατήσει την εξής απλή διατύπωση: «Χρυσοχοΐδης-Αστυνομία, σε αυστηρό μήνυμα στην Νύχτα : ” Εμείς μόνο το κουμάντο”.

Αυτά έχουν σημασία, σ’ αυτά στέκεσαι.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.