Το “ντου” των “φουσκωτών” της αθηναϊκής Αστυνομίας στα μαγαζιά της Πάτρας! Και τα ερωτήματα : “Γιατί πάλι ; Τι συμβαίνει ; Ποιο είναι το πρόβλημα ; Ποιον κυνηγάνε; “- Οι αποσβολωμένοι περαστικοί, η άγνοια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας…και το πραγματικό μήνυμα

Κάνουμε πλάκα; Καμιά πλάκα. Όποιος ασχολείται σοβαρά, ψάχνει για το συμπέρασμα ενός ζητήματος. Την ουσία ενός πράγματος. Για παράδειγμα το θέμα με τους πάνω από 30 αστυνομικούς. Όλοι σωματώδεις, μαυροφορεμένοι, με κουκούλες full face, αλεξίσφαιρα γιλέκα και αυτόματα όπλα στα χέρια.

Αναρωτιέσαι τι συμβαίνει, ποιο είναι το πρόβλημα, ποιον κυνηγάνε. Από που και ως που, και πάλι έκαναν εντυπωσιακό, χτυπητό, φανταχτερό “ντου” στα μαγαζιά της Πάτρας. Η επιχείρηση ξεκίνησε από τα Βραχνέϊκα, συνεχίστηκε στην Ηρώων Πολυτεχνείου, στο κέντρο, στη Ρήγα Φεραίου, στην οδό Ερμού, στην πλατεία Γεωργίου. Έφτασε και στο Ρίο!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό έγινε χθες. Όλοι μιλάνε για αυτό. Και το οποίο, αναμενόμενα, έκανε τα πρωτοσέλιδα, να πάρουν φωτιά. Και οι περαστικοί που το είδαν, με το στόμα ανοιχτό έμειναν. Σίγουρα θα σκέφτηκαν, ότι δεν βρίσκονται εδώ, αλλά στο γύρισμα από κάποια κινηματογραφική ταινία, με το σενάριο της, να μην είναι απλό. Να μπαίνει στην κατηγορία πολεμική.

Και το έργο δεν παίχτηκε με σημαδεμένη τράπουλα, δηλαδή ; Οι αστυνομικοί ήταν από το τμήματα δίωξης εκβιαστών της ασφάλειας Αττικής, συνοδευόμενοι από άνδρες της ΟΠΚΕ…Χωρίς η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας να γνώριζε το παραμικρό για το γεγονός.

Ποιο είναι το Δια ταύτα. Πρέπει να ξέρουμε ποιο είναι το Δια ταύτα. Το θέλουμε! Το είπε στο Τσίπας Μπλοκ, φίλος μας δαίμονας. «Η Αστυνομία, όπως την προηγούμενη φορά, τις προηγούμενες φορές, έτσι και τώρα, δεν ήρθε για κάτι συγκεκριμένο, για κάποιον συγκεκριμένο. Για αυτό και η “βόλτα” το απόγευμα του Σαββάτου» μου λέει. Και αναλύει: «Το μόνο που ήθελε να κάνει, είναι να περάσει το μήνυμα, το εξής. Κύριοι… εσείς που οι λογαριασμοί σας, με την παρανομία, είναι ακόμη ανοιχτοί. Κανείς να μην ξεγελαστεί. Δεν έχετε το κουμάντο στην νύχτα της Πάτρας. Εμείς το έχουμε. Είναι καλό να το εμπεδώσετε και μην αρχίσετε τα περίεργα κόλπα και το τοπίο να θολώνει. Για αν τα ξεκινήστε, το οποίο θα σημαίνει, πρόβλημα, ακόμη ένα πρόβλημα, για να τα ακούσει η κυβέρνηση. Άσε που δεν είναι και στην καλύτερη της φάση. Αν λοιπόν το σενάριο πάει στο έτσι, τούτη τη φορά, δεν θα το αφήσουμε, θα μας αναγκάσετε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.