Αργυρός, Πάτρα : Αυτός έκανε το μεγάλο και δυνατό παιχνίδι

Έστω ότι για την βραδιά του, αποφασίσει να βγει, να μην κάτσει σπίτι. Σιγά, που θα κάτσει σπίτι, το κόμμα των ηλικιωμένων και των συνταξιούχων κάθεται μόνο. Και, ειδικά τα καλοκαιρινά βράδια. Άρα, αποκλείεται να είναι μέλος, πολύ περισσότερο στέλεχος του κόμματος αυτού, ένας τύπος σαν τον Αλέξανδρο Καλλέργη. Αντιληπτό. Έτσι πάει. Και όχι απλά θα βγει, αλλά πολύ περισσότερο, θα είναι αυτός που θα τον γράψουν οι εφημερίδες, και θα μας πουν πως ο πατρινός επιχειρηματίας ήταν πολύ large. Ανοιχτοχέρης.

Τι λέμε; Αυτά που έχουν πει πολλές φορές οι πολλοί στην Ιστορία του, όταν αποφασίσει να βγει έξω. Λέμε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, πως έκανε μεγάλο και δυνατό παιχνίδι στον Αργυρό. Το βράδυ του Σαββάτου, που εμφανίστηκε στο Volcano.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Α.Καλλέργης : Φουντώνει ακόμα περισσότερο τις φήμες : «Πρέπει να κάνουμε  κάτι καλύτερο στην Πάτρα»! - Tsipas Blog

Διαβάστε επίσης : Από άλλον πλανήτη είναι σήμερα ο Αργυρός! Βέβαια, όχι τυχαία, όχι από μόνο του, δούλεψε σκληρά και έξυπνα- Η μεταγραφή στον Κώστα Μπερτάκη το 2015, που άλλαξε στην ιστορία του.. Το διαστημικό καλοκαίρι, και ο χειμώνας μαζί με τον Ρουβά, που θα σπάσει ταμεία, ρεκόρ θα σπάσει

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.