Πελετίδης-Αλεξόπουλος παίζουν όπως οι μέτοχοι της Παναχαϊκης

Πελετίδης-Αλεξόπουλος παίζουν όπως οι μέτοχοι της Παναχαϊκης

Φοβερή μονομαχία Πελετίδη – Αλεξόπολου τις τελευταίες ώρες, για τις παράνομες δαπάνες, απευθείας αναθέσεις εν κρυπτώ και τριπλασιασμός των οφειλών του δήμου στη θητεία Πελετίδη, υποτίθεται. Στην πραγματικότητα οι δύο μεγάλοι, αυτός που κυβερνά(:) κι ο άλλος που θα κυβερνήσει (:) την Πάτρα τα λένε χοντρά για να κερδίσουν τις εντυπώσεις, εν όψει των εκλογών. Είναι αυτό που πρώτος είχε πει ο Τσίπας, η ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής.

Τι κερδίζει η ομάδα στο ποδόσφαιρο; Τους τρεις πόντους. Μια σπουδαία νίκη. Το πρωτάθλημα. Το κύπελλο. Δεν γίνεται καλύτερη η ζωή μας επειδή μια ομάδα σηκώνει την κούπα, μια άλλη πιάνει από τα τρία το μακρύτερο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τσακώθηκαν για μια φορά ακόμα Δήμαρχος και Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας-διεκδικητής για τη δημαρχία της Πάτρας, τo δίδυμο που έχει «κλειδώσει» για τον β΄γύρο των εκλογών, σύμφωνα με το parapolitika.gr του Βαγγέλη Μαρινάκη. Και λοιπόν; Ο,τι κι αν είπαν, για αναθέσεις που έχει κάνει ο κ. Πελετίδης στα 5 χρόνια που είναι Δήμαρχος Πατρέων , για το συνολικό ποσό που έχει διατεθεί για τέτοιες αναθέσεις, γιατί μέσα σε τρία χρόνια τριπλασίασαν τα χρέη του δήμου, ποιες είναι οι δαπάνες ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ, που έχουν απορριφθεί από τα Ελεγκτικό Συνέδριο ως μη κανονικές ή ως μη νόμιμες και ποιους αφορούν; δεν έχει καμία σημασία. Είτε μιλούν για το Game of lοve, είτε για την κυρία Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που έκλεισε στο Open TV, είτε για τη φώτο που έβγαλε ο Πελετίδης με τον Αμερικανό πρέσβη, χθες στα εγκαίνια του ξενοδοχείου «Moxy Patra Marina» στην Ηρώων Πολυτεχνείου είναι… ίδιας σημασίας όταν ομιλούν οι δύο κύριοι.

Για το πρωτάθλημα παίζουν οι δύο κύριοι. Όπως οι μέτοχοι της Παναχαϊκης. Να δώσουν την ομάδα στον επενδυτή(;) της αρεσκείας τους, μπας και πάρουν το πρωτάθλημα(!)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.