Η Πάολα που θα ενώσει δυνάμεις με τον Μακρόπουλο, το ξήλωμα στο Όραμα, τα μπουζούκια μέσα στη πόλη και το πλεονέκτημα, και όλες οι τελευταίες εξελίξεις στη Χαλκιδική

Για να μη ξεχνιόμαστε, τα μαγαζιά, τα νυχτερινά «σωματεία» είναι ανώνυμες εταιρείες. Επιχειρήσεις εμπορικές. Και στη συγκεκριμένη μπίζνα, την τραγουδιστική, το πρώτο είναι να έχεις θέμα καλό. Κι όταν λέω θέμα καλό, δεν εννοώ μόνο πάνω στη πίστα, αλλά να απλώσεις το θέμα το καλό, και στην εικόνα της. Αυτό ακριβώς επιτάσσει το σήμερα. Καλυμμένος από παντού. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του σήμερα. Στις προδιαγραφές του σήμερα. Τα παλιά, ξεχάστε τα οριστικά.

Τις αράδες αυτές απλώνω με την ευκαιρία ότι οι φήμες επιβεβαιώθηκαν κι ο Νίκος Μαρκόπουλος, θα δώσει τα επόμενα του παιχνίδια, όχι στην Αθήνα, που φαινόταν σίγουρο. Στην Θεσσαλονίκη. Περίπτωση Μαμούνια αφορά, που τόσο… σοβαρά, τόσο…επαγγελματικά, ετοιμάζεται να επιστρέψει μετά από χρόνια.. Μια πρεμιέρα με μεγάλο νυχτερινό ενδιαφέρον, που θα γίνει στις 12/5. Με σκηνοθέτες τον Μάρκελλο Μουρατίδη και τον Φώτη Ζογλοπίτη. Κι για δύο μήνες θα πάει. Μετά τον 15Αυγουστο, οι οπαδοί στα ιστορικά Μαμούνια, να περιμένουν ένα άλλο “μπαμ”, εξίσου μεγάλο. Πιθανόν ένα από τα μεγάλα σχήματα, που είδαμε φέτος στην Αθήνα. Τα αποκάλυψε όλα το tsipasblog.gr

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το ίδιο και οι άλλες… μεγάλες ομάδες στη νυχτερινή Θεσσαλονίκη. Μόνο σοβαρές περιπτώσεις. Για την Ιστορία Orama, με Αντώνη Ρέμο, με νέο ιδιοκτησιακό δίδυμο Γκόγκος-Μπούλης. Ξήλωμα όλο το Orama, ξεκίνημα στις 25 Αυγούστου, και με σκέψεις να συνεχίσουν και χειμώνα. Πάλι πρωτοστάτησε το Tsipas Blog.

Γκρεμίζουν, λένε, στον ιστορικό Μύλο, το γήπεδό που ήταν για τα live, για να το χτσίσουν καινούργιο, σύγχρονο. Έτσι λένε και είναι η αλήθεια.. Μου το είπαν οι πιο έγκυροι. Αυτή η απόφαση, άνετα μπορεί να δικαιολογηθεί. Από τις 9 Ιουνίου, θα έχουν Σαμπάνη, αυτόν τον τραγουδιστή, που γεννήθηκε να πρωταγωνιστεί (το μάθατε πως θα συνεχίσει στο Βοτανικό, στην Αθήνα). Και το πιο σημαντικό της υπόθεσης, μπουζούκια καλοκαιρινά μέσα στη πόλη, θα έχουν μόνο αυτοί. Μεγάλο το πλεονέκτημα.

Δεν τελειώσαμε. O Τσίπας έχει γράψει σεντόνι και για τα άλλα νυχτερινά μέτωπα. Αυτά στη Χαλκιδική, στο οποίο όλο και περισσότερο πέφτει φως, διότι το καλοκαίρι πλησιάζει και η προετοιμασία πρέπει να ξεκινήσει. Δεν είναι εύκολο πράγματα, όχι δεν είναι. Η δουλειά που πρέπει να πέσει, είναι τεράστια, δεν γίνεται να τρέχουμε την τελευταία στιγμή. Χαλκιδική σημαίνει Μαρκιζ. Είχαμε τη συμμαχία του Κώστα Μπερτάκη- Μάρκελλου Μουρατίδη πέρυσι. Αν δεν την δούμε φέτος, «Fix» λέει το πιθανότερο σενάριο για τον πρώτον. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, θα δείξει.

Και για Coral club είχαμε πει. Ό,τι θα επανέλθει..Τελικά, απίθανο το ακούμε αυτό, στη συγκεκριμένη φάση.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.