Όλοι το περιμένουν και εννοείται πως θα συμβεί! Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το «Orama» που είναι στα χέρια του Γκόγκου πλέον

Αντώνης Ρέμος, Βασίλης Γκόγκος

Κάθε κολλητός λέει πολλά περισσότερα από όσα μπορεί να συλλάβει ο κάθε απλός ανθρώπινος νους. Γιατί εκτός από την απλή και την καλή παρέα, ο κολλητός δείχνει πρωτίστως για το ότι έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης. Πες μου τον κολλητό να σου πως ποιος είσαι, πως σκέφτεται, τι ετοιμάζεις.. Το θέμα που πραγματεύεσαι. Και πολλές φορές, μαζί το πραγματεύεστε.

Τα χρόνια κολλητηλίκια του κορυφαίου τραγουδιστική Αντώνη Ρέμου και του πολύ έμπειρου βορειοελλαδίτη νυχτερινού επιχειρηματία, Βασίλη Γκόγκου, δεν μπορoύν να κρυφτούν σε κανενός τα μάτια. Η αχώριστη φιλία τους, δεν είναι μόνο μια αχώριστη φιλία. Πηγαίνει πιο πέρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να το πω, με το τελευταίο, πολύ φρέσκο παράδειγμα. Τι σημαίνει ότι δεύτερος είναι ο νέος κουμανταδόρος στο νυχτερινό κέντρο «Όραμα», στη Θεσσαλονίκη;. Όπως μαθαίνω, και είναι απολύτως σίγουρο, θα συμβεί αυτό που όλοι υποψιάζονται, περιμένουν. Το Αύγουστο, ο Αντώνης Ρέμος έρχεται επί σκηνής του.

Διαβάστε επίσης : Το tsipasblog τους «ξύπνησε»! 2, 3 δικά μας ρεπορτάζ, για την «νύχτα της Θεσσαλονίκης», που τα «είχαν όλα»! Η κορυφαία εκεί εφημερίδα «Μακεδονία», ακολούθησε, πατάει στα δικά μας στοιχεία

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.