Το tsipasblog τους «ξύπνησε»! 2, 3 δικά μας ρεπορτάζ, για την «νύχτα της Θεσσαλονίκης», που τα «είχαν όλα»! Η κορυφαία εκεί εφημερίδα «Μακεδονία», ακολούθησε, πατάει στα δικά μας στοιχεία

Για να καταλάβεις πόσο μπροστά είναι από τους άλλους το tsipasblog, δεν έχεις παρά να διαβάσεις την «Μακεδονία». Την πιο ιστορική εφημερίδα της Βορείου Ελλάδος. Ιδρύθηκε το 1911, από τον εκδότη Κωνσταντίνο Βελλίδη. Φιλοξενεί νυκτερινό και όχι μόνο ρεπορτάζ. Μιλάει για το νέο τοπίο που διαμορφώνεται.. Για όλους τους παίκτες, για όλα τα καυτά μέτωπα.

Για ιστορικά μαγαζιά, που τα θυμόμαστε με τις πιο χρυσές δόξες. Που όμως τώρα, έχουν ήδη γκρεμιστεί, ή θα γκρεμιστούν, και στο πρόγραμμά περιλαμβάνεται, στη θέση τους, να φιλοξενηθούν εντυπωσιακά πολυώροφα κτίρια. Υπάρχουν και τα ιστορικά επίσης νυχτερινά στέκια, που την άλλη τύχη γνωρίζουν.. Επανήλθαν στη ζωή και με μεγάλα όνειρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με την Χαλκιδική τι γίνεται ; Αυτά που σου αποκαλύπτει η «Μακεδονία» σήμερα, στα έχουμε αποκαλύψει καιρό πριν εμείς. Δεν πιάνεσαι στη έκπληξη, δεν νιώθεις πως σου έχουν ξεφύγει από τα ραντάρ ή ότι τα ακούς για πρώτη φορά.

Προδίδεται αυτούσιο το ρεπορτάζ της «Μακεδονία»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.