Άνοιξε σαμπάνιες η Λατινοπούλου και κερνάει σούσι με την απόφαση του Αρείου Πάγου! Έμεινε με τον Μπογδάνο στο χέρι ο Εμφιετζόγλου, αφού είχε “κλέψει” το όνομα από άλλο κόμμα και χρησιμοποίησε ως λογότυπο Εθνικό Σύμβολο

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης, το κόμμα «Πατριωτική Ένωση» των Κωνσταντίνου Μπογδάνου- Πρόδρομου Εμφιετζόγλου «κόπηκε» από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου, λόγω συμβόλου και ονόματος, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να κατέλθει στις επικείμενες εκλογές της 21ης Μαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες εις βάρος του κατατέθηκε προσφυγή από το κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» -ΕΛΛ. ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ» στην οποία υποστηρίχθηκε πως οι κύριοι Μπογδάνος- Εμφιετζόγλου του «έκλεψαν» το όνομα.

Ο Άρειος Πάγος έκρινε ομόφωνα πως δικαιούχος του ονόματος είναι το προσφεύγον κόμμα.

Επιπλέον κρίθηκε πως το σύμβολο της «Πατριωτικής Ένωσης» (το αστέρι της Βεργίνας) είναι εθνικό σύμβολο που εκ του νόμου, απαγορεύεται η χρήση του. Μαθαίνουμε ότι αυτές τις ώρες στο γραφείο της Λατινοπούλου έχουν στρώσει γλέντι εκδίκησης και χαράς! Η σαμπάνια και το σούσι είναι άφθονο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πηγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.