Το καλοκαίρι ήρθε και έχει Tzanis story, από το 1927! Τέλειο φαγητό και τέλεια διαμονή, στην Αμμουλιανή – Το μοναδικό κατοικήσιμο νησί της Χαλκιδικής σε περιμένει

Ο ψαγμένος. Υπάρχει κι αυτός. Δεν πάει με την πλατεία, το γήπεδο, την μάζα, τον όχλο, την ποσότητα, όπου πάνε οι άλλοι. Όχι πάει αλλού. Γιατί όχι και στο μοναδικό κατοικήσιμο νησί της Χαλκιδικής. Βρίσκεται μεταξύ της δεύτερης και τρίτης χερσονήσου της (Σιθωνίας και Αγίου Όρους).. Απέχει οδικώς μόλις 122 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη και η πρόσβαση σε αυτό γίνεται μέσω Φέρρυ από το λιμάνι της Τρυπητής (8ο χιλιόμετρο Ιερισσού-Ουρανούπολης ). Με συνταξιδιώτες τους γλάρους, το δρομολόγιο διαρκεί μόνο 15 λεπτά. Ένας μικρός παράδεισος που τον συνθέτουν ακρογιαλιές με κατάλευκη άμμο, θάλασσες με διαυγή καταγάλανα νερά, ήρεμοι, παραδοσιακοί και χαλαρωτικοί ρυθμοί ζωής! Μαγεύεσαι.

Όταν πατήσεις στο πόδι σου, σε αυτή την πράσινη σταγόνα του Αγίου Όρους, αρχίζει η εξερεύνηση. Όταν η κοιλιά, θα σου χτυπήσει το καμπανάκι, θα σου στείλει μήνυμα προειδοποιήσεις, τότε η επιλογή είναι μια και έχει άμεση σχέση με το Tzanis. Restaurant με ωραία θέα! Nόστιμο φαγητό, άμεση εξυπηρέτηση και φιλικό προσωπικό. Θα φας πολύ ωραία. Όταν είναι για να πας, θα σου πρότεινα να κάνεις κράτηση, γιατί έχει πολύ κόσμο. Και αν πας μια, θα ξαναπάς, το μόνο σίγουρο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο φετινό έργο Tzanis, δεν κάθεσαι μόνο στο εστιατόριο. Κάθεσαι και στις τρεις σουίτες Trinity Luxury Accomodation, όπως είναι το όνομα τους. Ρίχνεις μια ματιά στς φωτογραφίες τους και νοιώθεις τις ανάσες των ανέσεων υψηλής ποιότητας, της χαράς και της ιδιωτικότητας. Ένα πολύ όμορφο περιβάλλον, που θα σας συναρπάσει. Η αμφιθεατρική του θέση, με φόντο το γαλάζιο τοπίο, την Ουρανούπολη και το Άγιο όρος, καθιστούν το TRINITY μοναδικό.

Χτισμένο το καλοκαίρι του 2022, είναι σχεδιασμένο με μοντέρνο, Boho desigh, με φωτισμούς και στρώματα τελευταίας τεχνολογίας που θα σας ενθουσιάσουν. Το βράδυ απολαύστε την πανέμορφη θέα πίνοντας το κοκτέιλ σας.

Το κάθε δωμάτιο έχει το όνομα παραλίας του νησιού και είναι εξοπλισμένο.

Και ευλογία και τύχη, να το ζήσεις, να το επισκεφτείς. Κρίμα είναι να μην το δουν τα μάτια σου.

Για τα περισσότερα : Αμμουλιανή, 630 75, +30 2377 051322, info@tzanisrestaurant.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.