Η πιο μεγάλη μαγκιά στην καριέρα του Σαμπάνη

Μια κουβέντα να τελειώνουμε. Ο Γιώργος Σαμπάνης τα κατάφερε. Να συγκαταλέγεται στους τραγουδιστές, που κάνουν τα μεγάλα παιχνίδια, παρουσία χιλιάδων θεατών, να τον παραδέχονται και οι οπαδοί των αντίπαλων ομάδων. Το φαινόμενο «να σε γουστάρουν και αυτοί που δεν σε γουστάρουν» αποτελεί τον ορισμό της απόλυτης επιτυχίας στη νύχτα. Όπως ο νεοδημοκράτης να ψηφίσει στις εκλογές ΣΥΡΙΖΑ. Και ΑΕΚ να χειροκροτήσει όλο το γήπεδο του Ολυμπιακού! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά, από αυτή την χαρά. Άλλο πράμα να το ζεις από κοντά, άλλο στις πολυθρόνες του σπιτιού σου και στα τραπέζια του καφενείου. Σ’ αυτό στέκομαι, όλα τα λεφτά είναι αυτή η εξέλιξη.

Η συνέχεια. Μην βιάζεσαι. Το νέο single του Γιώργου Σαμπάνη, “Μόνο Με Σένα“. To οποίο είναι σε στίχους του πατρινού Βασίλη Γιαννόπουλου και μουσική, όπως πάντα, του ιδίου. Κυκλοφορεί στο spotify, από σήμερα. Πάρε να ‘χεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ακούστε το ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης : Ρεπορτάζ χωρίς απορίες τα ερωτηματικά ! Ο Γιώργος Σαμπάνης, που «μελέτησε όλα τα δεδομένα», για το επόμενο νυχτερινό πρωτάθλημα, αποφάσισε πριν καλοκαιριάσει

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.