Μια κάβα με νόημα και ουσία

Ο φλούφλης παρατηρητής λέει και ξαναλέει. Δεν θα δούμε την εξαίρεση του κανόνα, δεν θα δούμε κάποιον να προοδεύει, να ανεβαίνει κατηγορία. Είναι φλούφλης και ζητάει τα γιαούρτια του στη μάπα. Ναι, σύμφωνοι οι συνθήκες δεν αφήνουν την εν λόγω μετάβαση, αλλά οι εξαιρέσεις πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Είναι αυτές που μας εμπνέουν. Μας καθοδηγούν. Μας δίνουν κουράγιο.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η κάβα ΚΗΡΕΑΣ. Η ονομασία της κάβας προέρχεται από τον ποταμό Κηρέα της βόρειας Εύβοιας. Εμφανίστηκε στην κρίση επάνω, με έδρα την Καλλιθέα. Λειτουργεί, οπότε, λίγα χρόνια, αλλά έχει τόσο βήματα μπροστά, πέρα από κάθε προσδοκία. Πέρα από τις προβλέψεις των “ειδικών”, των “δασκάλων”. Η συγκεκριμένη κάβα, μπορεί να καλύψει όποιον πελάτη θες, και αυτόν που λες με τίποτα, είναι πολύ περίεργος. Αναλαμβάνει να σε προμηθεύει με όλες τις μάρκες ποτών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Άσε το άλλο. Με δωρεάν αποστολή στο χώρο σας. Και χωρίς ελάχιστο όριο παραγγελίας. Γίνετε σήμερα συνεργάτης της και επωφεληθείτε από τα αποκλειστικά προνόμια.

Να καταλήξω με αυτό. Λένε οι μανατζαρέοι της πλάκας, ότι όλα για το χρήματα. Εγώ λέω να μην παραμυθιάζεις που παράγεις χρήμα. Ότι όλα είναι άσκοπα, άμα δεν έχεις κοινωνικό πρόσωπο, άμα δεν είσαι ικανός να σκύψεις στην αδυναμία. Στο φινάλε, το κάρμα δεν μπορεί να σου δώσει για πάντα, αν δεν δώσεις και εσύ.

Πάλι καλά που η Κηρέας Κάβα, το έχει πιάσει το νόημα, το βαθύτερο.

Info : 216 9006982, site www.kireascava.gr, facebook, instagram

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.