Οι 2 δικογραφίες που χειρίζεται και «ζεματάνε» αυτούς που της έστειλαν το «μήνυμα»! Δεύτερη προσπάθεια εκφοβισμού για γυναίκα – αξιωματικό του Λιμενικού της δίωξη ναρκωτικών. Της «έκαψαν» το αυτοκίνητο τον Απρίλιο και τώρα πέταξαν χειροβομβίδα (που δεν έσκασε) στο σπίτι της στην Γλυφάδα

Ως μαφιόζικο χτύπημα με στόχο ανώτερη αξιωματικό του Λιμενικού που υπηρετεί στην δίωξη  αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ την ρίψη χειροβομβίδας σε αυλή πολυκατοικίας στη Γλυφάδα το πρωί της Τετάρτης.

Κατά πληροφορίες το εν λόγω στέλεχος του Λιμενικού το όνομα της είναι γνωστό στο edolio5 είχε γίνει στόχος αγνώστων και τον Απρίλιο όταν άγνωστοι είχαν βάλει φωτιά στο αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της.

Σημειώνεται ότι η χειροβομβίδα είναι «ενεργή» και βρέθηκε χωρίς την περόνη ασφαλείας στην αυλή της πολυκατοικίας της οδού Ερμού, στοιχείο που δείχνει το πόσο αδίστακτοι ήταν αυτός ή αυτοί που την πέταξαν λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τετάρτης.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛΑΣ ενώ έχει κληθεί και κλιμάκιο του στρατού για την παραλάβει.

Την έρευνα της υπόθεσης με την χειροβομβίδα αλλά και το κάψιμο αυτοκινήτου έχει αναλάβει το Τμήμα Εκβιαστών της ΕΛΑΣ και συνδέει τις υποθέσεις αυτές με 2 δικογραφίες που χειρίζεται η συγκεκριμένη αξιωματικός..

πηγή

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.