Μια γνωστή και πετυχημένη συνταγή! Σενάριο: Η Πάολα επιστρέφει σπίτι της, με το όνομα Μαμούνια – Θα είναι εξαιρετικό έργο, το οποίο ξυπνάει παλιές αναμνήσεις. Μια συμπαραγωγή : Μάρκελλου Μουρατίδη- Φώτη Ζογλοπίτη

Το ρεπορτάζ που σας μεταφέρουμε σήμερα δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση. Τα “Μαμούνια live” στην περιοχή του αεροδρομίου, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Κάθε άλλο παρά απλή και συμπωματική νυχτερινή πρόταση ήταν. Zήσαμε κάτι πολύ δυνατό, στιγμές αξέχαστές, που δε μπορώ να τις ξεχάσω, να τις ξεπεράσω. Σίγουρα στις σκέψεις μου θα ζουν για πάντα. Και για αυτό, τρελή χαρά με έχει κυριέψει, που επιστρέφει μετά 5 χρόνια. Τελευταία φορά το νυχτερινό κέντρο είχε λειτουργήσει το καλοκαίρι του 2018 .

Αντιληπτό πως με την Πάολα, που από το στόμα της, βγαίνουν φοβερά και τρομερά πράγματα, να γίνει η μεγάλη επιστροφή. Έχει εξήγηση. Είναι λες και ανεβήκαμε στην μηχανή του χρόνου και γυρίζουμε την ιστορία πίσω. Η Πάολα, από εδώ, ξεκίνησε την καριέρα της. Το ίδιο και ο Φώτης Ζογλοπίτης, δηλαδή ο μάνατζερ της, τα αυτιά και τα μάτια της, από εδώ ξεκίνησε. Από το 2000 έως το 2011, ο μεγάλος και αξέχαστος Πέτρος Μουρατίδης τον είχε μόνιμα και αδιάκοπα δίπλα του. Τo 2007, πήγαν στην Αθήνα, και έκαναν το Fantasia Μαμούνια, και με τον Κώστα Ματσίκα μέσα στο παιχνίδι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κοίτα πώς τα φέρνει η ζωή, κοίτα. Παολα και Φώτης επιστρέφουν σπίτι τους. Τότε, μαζί με τον μπαμπά, τώρα με τον γιο, τον άξιο συνεχιστή της βαριάς κληρονομίας, Μάρκελλο Μουρατίδη.

Να σημειώσουμε επίσης πως όπως πληροφορηθήκαμε, ο προγραμματισμός έχει γίνει για πρεμιέρα στις 12 Μάϊου. Δύο μήνες αναμένεται να διαρκέσει το απολαυστικό θέαμα. Πολύ πιθανόν να υπάρξει και άλλο δυνατό θέμα, στα “Μαμούνια live”, που θα το δούμε τον Αύγουστο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.