Ένας Παπαγεωργίου από τα παλιά! Στα χέρια του περιήλθε σοβαρός νυχτερινός χώρος στη Γλυφάδα και “ψάχνεται” και με άλλο- Η απόφαση για Lido

Ο επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου

Ελεγμένα και τσεκαρισμένα πράγματα. Συγκεκριμένες πληροφορίες που φτάνουν στο tsipasblog.gr, θέλουν τον Θανάση Παπαγεωργίου, να προχώρησε στην αγορά νυχτερινού κέντρου στην Γλυφάδα. Που μόνο τυχαίο δεν είναι, καθώς όσο ζούσε, αποθεώθηκε, γνώρισε μεγάλες δόξες. Όλα δείχνουν πως θα ξαναέρθει στη ζωή, θα προχωρήσει ένα τέτοιο έργο, με σκηνοθέτη τον πολύπειρο, το απόλυτο αφεντικό του θρυλικού Fever. Ο οποίος έχει ξαναβρεί την παλιά του φόρμα. Ο οποίος στην επιστροφή της αγαπημένου χώρου, προσανατολίζεται περισσότερο στη στιγμή αυτή, να το πάει προς το κόσμο του club! Πρώτον, αυτό. Δεύτερον, ο Παπαγεωργίου έχει ριχτεί στη μάχη και για άλλο «μαγαζί», που θα είναι μεγαλύτερο, που θα αφορά μπουζούκια. Και τρίτον, αποφάσισε να απεμπλακεί από αυτή την ιστορία Lido, στο Κολωνάκι, και πάρα πολύ θα κάνει!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.