Ολοκληρώθηκε το παζλ του Romeo

Θοδωρής Φέρρης- Ζοζεφιν - Κατερίνα Λιόλιου- Χρήστος Ζώτος

Γνωστό ότι ο Φέρρης θα είναι ο leader του σχήματος που ετοιμάζει το Ρομέο, στην παραλιακή. Επόμενο, διότι έχει ..γκελ, από τη στιγμή που έπεσε στα χέρια των Μούτσο-Βαρδάλο, οι οποίοι κάνουν το όλο παιχνίδι γηπαιδικά και εξωγηπαιδικά εκεί. Κι όταν έσκασε στον αέρα η απουσία Λιβάνη, μετά το deal που έκανε με τον Γιάννη Τσακουμάκο, για ένα καιγόντουσαν οι γνωστοί-άγνωστοι της καλλιτεχνικής και νυχτερινής πιάτσας. Για το ποιοι θα πλαισιώσουν τον Φέρρη, ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές της ιστορίας, που αυτός θα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής. Ονόματα θέλει ο κοσμάκης.

Κι γίνονται γνωστά τα ονόματα, διότι το tsipasblog.gr ρώτησε και έμαθε. Τι έμαθε; Για την Ζόζεφιν, την Κατερίνα Λιόλιου και τον Χρήστο Ζώτο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για την Ζόζεφιν, να προσθέσουμε ότι στο πικ της καριέρας της, πολιορκήθηκε αρκετές φορές και από πολλούς, αλλά θα βρίσκεται στο Ρομέο. Και για αυτό, να δώσουμε να εύσημα στον “προπονητή” Βαρδάλο.

Διαβάστε επίσης : Πρόεδρος- Καλλιτέχνης- Προπονητής συμφώνησαν

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.