Ο κύβος… ερρίφθη! Στις 19 Ιουνίου η πρεμιέρα Παολα- Κουρκούλη στο Teatro

Πάολα- Νίκος Κουρκούλης

Από τη στιγμή που η κυβέρνησή έδωσε το πράσινο φως, για την επαναλειτουργία των νυχτερινών κέντρων, μάλιστα πολύ νωρίτερα του αναμενομένου, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μείνει εκτός καλοκαιρινού παιχνιδιού ο “χοντροπαίκτης” Κώστας Μπερτάκης. Καμία, όμως!

Έτσι, μετά τις συσκέψεις των προηγούμενων ημερών, η απόφαση πάρθηκε. Πάολα και Νίκος Κουρκούλης κάνουν πρεμιέρα στο Teatro, από τη επόμενη Παρασκευή 19 Ιουνίου, και θα βρίσκονται στη “ναυαρχίδα” του συγκεκριμένου επιχειρηματία κάθε Παρασκευή και Σαββάτο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η επιτυχία είναι κάτι υποκειμενικό για τον καθένα, αλλά εδώ πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Άλλωστε, μιλάμε για το σχήμα που, τον περασμένο χειμώνα στη Θεσσαλονίκη, έσπασε όλα τα ρεκόρ. Τόσο σε προέλευση κόσμου, όσο κυρίως σε εισπράξεις. Στη συνέχεια, είχαν συμφωνηθεί όλα να συνέχιζε στο Teatro, το οποίο ανακαινίστηκε και πάλι μόνο για αυτούς, αλλά ο εντελώς απρόσμενος ερχομός του κορωνοϊού, το ανέβαλε. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πως έχουν πέσει προκαταβολές και πολύ λογικό που ήρθε πρώτο στις προτεραιότητες Μπερτάκη.

Αλλά ας αφήσουμε τα του παρελθόντος. Επικεντρωνόμαστε, πλέον, στο ότι την επόμενη Παρασκευή (19/6), στο νυχτερινό κέντρο “κόσμημα” Teatro Athens, η κορυφαία στη σύγχρονη λαϊκή σκηνή Πάολα και ο αναμφισβήτητα ένας απ’ τους σημαντικότερους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του, Νίκος Κουρκούλης, ενώνουν τις δυνάμεις τους και αλλάζουν τους όρους στη νύχτα.

Διαβάστε επίσης : Βέρτης: Οριστικό! Κλείδωσε η ημερομηνία για το πότε ανοίγει

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.