Επειδή είναι μπίζνα, ανακαινίζεται πάλι το Teatro

Επειδή είναι μπίζνα, ανακαινίζεται πάλι το Teatro

Η νύχτα, είναι μπίζνα, μόνο μπίζνα. Όλα τα άλλα, είναι άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε.

Με ρωτάς τι σημαίνουν τα όσα είπα ; Να διαβάζετε να μαθαίνετε. Λεφτά! Αυτό σημαίνει. Αν θέλει ένα κέντρο να κάνει συνέχεια πρωταθλητισμό, να «αρπάξει» από τις εταιρείες διανομής οινοπνευματωδών ποτών, ακόμα και από άλλης φύσεως χορηγών, πρώτα θα τα «σπρώξει». Να κάνει επενδύσεις, όπως το λένε στη γλώσσα της οικονομίας. Να γίνει το μαγαζί ελκυστικό . Έτσι πάει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όποιος, λοιπόν, ισχυρισθεί ότι δεν καταλαβαίνει τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτακη, που ανακαινίζει και πάλι τη “ναυαρχίδα” του, το Teatro. Καπάκι μετά το πέσιμο της αυλαίας του προηγούμενου σχήματος και πριν την έναρξη του επόμενου, με Πάολα και Κουρκούλη, είναι αφελής και αδιάβαστος απ’ εδώ μέχρι την Βαγδάτη. Θυμίζω ότι μόλις το καλοκαίρι, για τον ίδιο σκοπό, είχε σκάσει ένα κάρο λεφτά.

Αυτή τη στιγμή που με διαβάζεις, οι μηχανές δουλεύουν στο φουλ. Για να εμπλουτιστεί με την τελευταία λέξη της …μόδας σε μουσικό stage το Teatro. Τα λέμε από την αλφαβήτα. Η νύχτα για τoν “πλανηταρχη” Μπερτάκη είναι μια αυθεντική, μια κλασική εμπορική επιχείρηση. Όχι στο κορώνα-γράμματα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.