Από “αντίπαλοι”, στο ίδιο …στρατόπεδο!

Νίκος Οικονομόπουλος- Κωνσταντίνος Αργυρός

Οικονομόπουλος και Αργυρός είναι στους επικυρίαρχους της ελληνικής νύχτας. Δυο δημοφιλείς τραγουδιστές και με πάρα πολλούς φαν. Είναι τέτοια η διαφορά τους, από πολλούς άλλους τραγουδιστές, που τα τελευταία χρόνια πορεύτηκαν ως οι ”αιώνιοι αντίπαλοι”. Για τον ανώνυμο θαυμαστή του Οικονομόπουλου π.χ. το “αντίπαλος δέος” είναι μόνο ο Αργυρός. Το ίδιο και για τον θαμαστή του Αργυρού. Κάθε φορά που έβγαζαν τραγούδι, το παιχνίδι από τα ΜΜΕ και τον κόσμο των δυο καλλιτεχνών αντιμετωπίστηκε ως… ντέρμπι.

Σήμερα, είναι αυτή μια έκφραση δίχως νόημα, που αποτελεί σχήμα λόγου. Σήμερα, δεν υπάρχουν αυτά. Ανήκουν στην ίδια οικογένεια, σε αυτή του Κώστα Μπερτάκη. Τον πρώτο λόγο στις προτεραιότητες του συγκεκριμένου επιχειρηματία, το έχουν αυτοί οι δύο. Αργυρός- Οικονομόπουλος. Οικονομόπουλος-Αργυρός. Πρόσφατα ο Οικονομόπουλος “εντάχθηκε” στον Μπερτάκη και το βράδυ της Κυριακής, σε γνωστό εστιατόριο στο Μικρολίμανο, ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα. Έτσι, οι δυο χθεσινοί “αντίπαλοι” είναι σήμερα ισότιμοι, ισάξιοι, στο ίδιο team Μπερτάκη. Και φυσικά έχουν τους ίδιους αγωνιστικούς στόχους. Ως τραγουδιστές εξουσίας, πρωτάθλημα και κύπελλο στο επόμενο πρωτάθλημα της νύχτας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Συνάντηση επιχειρηματιών της νύχτας με την κυβέρνηση

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.