“Μπαμ” από Λιβάνη- Έδωσε τα χέρια με Τσακουμάκο

Γιώργος Λιβάνης - Γιάννης Τσακουμάκος

Γράφοντας πριν λίγο για το Romeo, ότι “επιστρέφει” τον Ιούνιο, με τον Φοδωρή Φέρρη -και πάλι- σε ρόλο ακλόνητου καλλιτεχνικού ηγέτη, αρκετοί απόρησαν : Θα είναι και ο Λιβάνης; Όχι δεν θα είναι. Αφού ετοιμάζεται να υλοποιήσει άλλα σχέδια. Πιο μεγάλα και πιο τρανά.  

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tsipasblog.gr, που δεν επιδέχονται καμίας απολύτως αμφισβήτηση, ο γοητευτικός τραγουδιστής, που είναι από τους πιο ταλαντούχους της γενιάς του, συμφώνησε σε όλα με τον Γιάννη Τσακουμάκο (Κέντρο Αθηνών-Estate) και εντάσσεται στο δυναμικό του. Όχι τώρα αμέσως, αλλά από Σεπτέμβρη, όπου και θα κυκλοφορήσει τον πρώτο του ολοκληρωμένο δίσκο! Όσο για τη καλοκαιρινή περίοδο, θα κάνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στην παραπάνω εξέλιξη συνέβαλε καθοριστικά η παρουσία του στο Just the Two Of Us, που τον έκανε σίγουρα πιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο.

Μα αυτά και μ’ αυτά, μπορεί να πει κάποιος να πει πως ο Λιβάνης είναι ο πιο γρήγορα αναπτυσσόμενος Έλληνας τραγουδιστής. Θυμίζω ότι “ξεπετάχτηκε” από το Tokyo του Γιάννη Βουτυράκου, πήρε μεταγραφή στον Μπερτάκη (Fantasia), ξαναγύρισε στο Tokyo. Από κει στο Romeo -που άρχισε να εδραιώνεται- και τώρα στον Τσακουμάκο.

Διαβάστε επίσης : Βέρτης: Οριστικό! Κλείδωσε η ημερομηνία για το πότε ανοίγει

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.