Πρόεδρος- Καλλιτέχνης- Προπονητής συμφώνησαν

Μανώλης Μούτσος - Θοδωρής Φέρρης- Χρήστος Βαρδάλος

Έρχεται στο Romeo ο Φέρρης από τον Ιούνιο. Τι σημαίνει αυτό; Ο “πρόεδρος” Μανώλης Μούτσος και ο “προπονητής” Χρήστος Βαρδάλος εκτίμησαν πως τους συμφέρει να είναι στο Ρομεο. Αφού βέβαια είχε προηγηθεί και η επίσημη ενημέρωση της κυβέρνησης για την νυχτερινή διασκέδαση, ότι ξαναπαίρνει ζωή, αρχής γενομένης από τις 8 Ιουνίου. Αυτό σημαίνει. Και σημαίνει ακόμα ότι ο “ιδιοκτήτης” του καλλιτέχνη έκρινε πως η καλύτερη επιλογή είναι το εν λόγω νυχτερινό κέντρο. Ναι, είναι έτσι τα πράγματα. Πως είναι, δηλαδή;

Ο Μούτσος συμφώνησε με τον Βαρδάλο, διότι ο καλλιτέχνης τους είναι πια μεγάλος. Κάθε μέρα και πιο μεγάλος και πιο ένδοξος. Άρα,για το πρεστίζ του, έπρεπε αυτό το καλοκαίρι να παίξει μπάλα στην παραλιακή. Και λέγοντας Παραλιακή, δεν εννοώ μόνο το Ρομέο, αλλά και το Ακάνθους, για κάποιες Πέμπτες. Με εναλλαγές στα live με Σχοινά- Καμπακάκη και ίσως ακόμη ένα πολύ, πολύ “βαρβάτο” όνομα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Μήπως θα είναι κερδισμένος ο Μούτσος ;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.