Από ‘δω και πέρα.. Κερδισμένος ο Μούτσος

Μανώλης Μούτσος

Δεν το συζητάμε ότι ο Μανώλης Μούτσος παίζει δυνατά σήμερα στην πιάτσα, σαν επιχειρηματίας εστίασης, αλλά και όλο και πιο ζεστά και της νυχτερινής διασκέδασης. Από το υπόγειο ανέβηκε στο ρετιρέ, αφού στην πορεία πρόσθετε συνεχώς ορόφους τον έναν μετά τον άλλον. Δικαιολογημένα να μην απορεί κανείς, να μην μοιάζουν περίεργα με αυτά που γράφει το tsipasblog.gr. Που τολμάμε να ανοίξουμε τα μάτια στο success story του. Κι αυτή η εκτίμηση, δεν έχει σχέση μόνο με το τι ψάρια έπιασε πριν τον κορωνειο. Σε παρακαλώ. Μιλάμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά.

Το από δω και πέρα είναι μια ιστορία ασόβαρη. Είναι της πλάκας όποιος παίρνει μόνο την προηγούμενη μέρα σαν κριτήριο επιτυχίας, αποτυχίας. Από δω και πέρα, είναι πολύ πιθανόν ο πετυχημένος να μην επιτυχημένος. Και ο αποτυχημένος, να θεωρείται πετυχημένος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εδώ σε θέλω. Μήπως ο Μούτσος θα είναι ο μεγάλος κερδισμένος, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και έτσι όπως θα πάνε τις πολλές επόμενες μέρες με τον Κορωνιό; Μέγας νικητής θα ‘ναι ο αυτός. Όπως το λέω. Θα πάρει τα περισσότερα λεφτά με τα πολλά all day στέκια του. Αφού τα σημάδια δείχνουν πως δεν θα υπάρχουν νυχτερινά μαγαζιά. Οπότε, η διασκέδαση του μέσου Αθηναίου, θα περιοριστεί σε ένα καφέ και ένα φαγητό.

Διαβάστε ακόμα: Τι έγραφε το tsipasblog.gr για τον Βέρτη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.