Παλιόφιλος, για τα πλάνα της Ζήνα

Πέγκυ-Ζήνα

Είναι πληροφορία πανελλήνια αποκλειστικότητα! Το δίνω σήμερα, που σχεδόν όλοι έχουν κατεβάσει ρολά. Γιατί είναι η αργία του Αγίου Πνεύματος είναι η απάντηση.

Αλλά, το συνηθίζω. Ναι, θυμάμαι να το έχω ξανακάνει. Να βγαίνω στην επίθεση, όταν δεν με περιμένουν. Άρα, η περίπτωση δεν είναι μοναδική.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έχω παλιόφιλο, μόνιμο κάτοικο εδώ και χρόνια στον πλανήτη νύχτα, με τον οποίον πάντα διατηρώ επαφή. Ο οποίος μου έστειλε το ποια θα είναι τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια. Όχι τα δικά του, αλλά της Πέγκυς Ζήνα. Η αρχή θα γίνει τον Σεπτέμβρη, από το Θέατρο Βεργίνα του Regency Casino, στη Θεσσαλονίκη, όπου θα έχει συγκεκριμένο αριθμό εμφανίσεων, έχοντας δίπλα της τον Χρήστο Νικολόπουλο.

Βεβαίως, έχει δώσει τα χέρια και για μετά, που θα κατέβει στην Αθήνα. Ο φίλος μου, με στυλ κινηματογραφιστή και ατάκες έμπειρου παρουσιαστή, με κοίταξε μέσα από το αυτοκίνητο του, στον πιο κεντρικό δρόμους της μεγαλούπολης της Ελλάδας, στην Αθήνα, χθες, και μου είπε : “Baraonda”.

Διαβάστε επίσης : Ολοκληρώθηκε το παζλ του Romeo

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.