Οι “σκακιστικές” κινήσεις του εφοπλιστή Ν. Τσάκου, φέρνουν έσοδα $200 εκατ.

Νίκος Τσάκος

H εταιρεία ΤΕΝ συμφερόντων του εφοπλιστή Νίκου Τσάκου ανακοίνωσε την παράδοση τουν τελευταίου εκ των πλοίων που  εντάσσονται στο πρόγραμμα 4 νεότευκτων πλοίων με βάση το πλάνο της ανάπτυξής της.

Πρόκειται για δύο suezmaxes και δύο aframaxes, με πενταετή συμβόλαια που έχει συνάψει με πετρελαϊκή εταιρεία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα ελάχιστα έσοδα TCE αναμένεται σε βάθος πενταετίας να ανέλθουν σε 200 ​​εκατομμύρια $.

Η Εταιρεία συνεχίζει το τρέχον αναπτυξιακό της πρόγραμμα με την κατασκευή δύο πλοίων για εξειδικευμένους ναυτιλιακούς τομείς, και τα δύο με μακροχρόνια απασχόληση.

«Είμαστε χαρούμενοι που ολοκληρώσαμε επιτυχώς αυτήν την τελευταία φάση του αναπτυξιακού μας προγράμματος νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα και οφείλουμε να συγχαρούμε όλο το προσωπικό για τον επαγγελματισμό που επέδειξε σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία. Το “εκτόπισμα” του ναυλωτή σε συνδυασμό με τη διάρκεια της σύμβασης αποδεικνύει την αξία της ΤΕΝ ως κορυφαίου διεθνούς μεταφορέα ενέργειας και υπογραμμίζει το μακροχρόνιο βιομηχανικό μοντέλο της εταιρείας », δήλωσε ο κ. Γιώργος Σαρόγλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΕΝ.

«Με ένα δεξαμενόπλοιο DP2 suezmax και ένα LNG που βρίσκεται ακόμη υπό κατασκευή, ανυπομονούμε να επεκτείνουμε περαιτέρω την επιχειρησιακή εμβέλεια της ΤΕΝ πέρα ​​από τους συμβατικούς τομείς και να προσφέρουμε στους επενδυτές ευρύτερο πλαίσιο και περιθώριο κέρδους», συμπλήρωσε ο κ. Σαρόγλου.

-banks.com.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.