Κυβέρνηση είναι, για αυτό άλλα χθες, άλλα σήμερα

Ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος

Δεν την λένε κυβέρνηση; Την λένε έτσι, διότι αυτή παίρνει τις αποφάσεις. Ε, αφού κάνει το κουμάντο, ποιο το περίεργο να την χαρακτηρίζει η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, στην διαχείριση των μέτρων του νέου κορωνοϊού; Κάνει το ίδιο που έκανε στο δεύτερο Lockdown. Από το είναι αδιανόητο για την πολύ εύθραυστη οικονομία μας, να της βάλουμε δεύτερη φορά λουκέτο, στο είναι απαραίτητο το δεύτερη φορά λουκέτο.

Τελευταίο παράδειγμα. Από τις προ ημερών δηλώσεις -στον ΣΚΑΙ- του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Παπαθανάση, ότι το σκέφτονται για άνοιγμα εστίασης – λιανεμπορίου από 1 Δεκεμβρίου, στις πιο ..φρέσκες δηλώσεις, που βγάζουν fake τις προηγούμενες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ειδικότερα, ο Yπουργούς Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας και αυτός στον ΣΚΑΙ, έβαλε τέλος στα όνειρα αυτά:

«Είναι πολύ λάθος να έχουμε στο μυαλό μας και να μετράμε αντίστροφα σε σχέση με τις ημέρες των Χριστουγέννων. Θέλω να θυμίσω στους συμπολίτες μας ότι το Πάσχα το κάναμε όλοι κλεισμένοι στα σπίτια μας. Πρέπει να δούμε τους αριθμούς».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.