Η PLASIS REAL ESTATE + DEVELOPMENT Μέγας Χορηγός στην 4η Premium Real Estate Expo!

Η PLASIS REAL ESTATE + DEVELOPMENT είναι μια εταιρεία ακινήτων και ανάπτυξης που ειδικεύεται στην ανάπτυξη, την αγοραπωλησία και τη διαχείριση ακινήτων. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ακινήτων, συμπεριλαμβανομένων της επιλογής κατάλληλων τοποθεσιών για ανάπτυξη, της σχεδίασης και κατασκευής νέων ακινήτων και της διαχείρισης ακινήτων για επενδυτές και αγοραστές – ιδιοκτήτες.

Η PLASIS REAL ESTATE + DEVELOPMENT δραστηριοποιείται σε διάφορες κατηγορίες ακινήτων, όπως κατοικίες, εμπορικά ακίνητα, επιχειρηματικούς χώρους και τουριστικές εγκαταστάσεις. Με έμφαση στην ποιότητα, την καινοτομία και τη βιωσιμότητα, η εταιρεία παρέχει εξατομικευμένες λύσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών της.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με διεθνείς συμμετοχές σε εκθέσεις σε όλο τον κόσμο με μεγάλο δίκτυο συνεργατών και 10 καταστήματα που βρίσκονται σε βασικές περιοχές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης , Πόρτο Χέλι, στα πιο δημοφιλή νησιά (Μύκονο , Σαντορίνη , Πάρο , Σύρο ) & στην Κύπρο.

Βρείτε την εταιρία στο περίπτερο Α𝟏𝟎𝟐-Α𝟏𝟎𝟒-Β𝟏𝟎𝟐-Β𝟏𝟎𝟒
🔗 Κάντε εγγραφή ως επισκέπτης 👉https://rexpo.gr/proeggrafi/

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "PLASIS REAL ESTATE PEALESTATE+DEVELOPVENT + DEVELOPMENT"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.