Οι Παρασκευές του Νικηφόρου

Να τα βλέπουν κάποιοι από τη γερασμένη νύκτα και να αλλάξουν κατεύθυνση στις κεραίες τους. Να φύγουν από τους τραγουδιστές, που ναι, κάποτε, σε άλλη εποχή, σαφώς καλύτερη, ήταν οι μεγάλοι, οι ισχυροί, για χειροκρότημα. Αλλά σήμερα, στην χειρότερη φάση που έχουμε δει ποτέ, είναι για κλάματα. Να τους λυπάσαι.

Κάποιοι, όχι όλοι, με τον Νικηφόρο. να συμβαίνει το αντίθετο. Πάντα ήταν αληθινά καλός, μα δεύτερος. Αυτό άλλαξε με την ένταξή του, στην ομάδα του Voodoo. Έγινε στο ξεκίνημα του περσινού χειμώνα, λίγο αφότου κάλμαρε την ταχύτητα του ο κορονοϊός.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεύτερη συνεχή χρονιά σε αυτό το στέκι, και ο οποίος Νικηφόρος, έχει ήδη καθιερωθεί ως πρώτος. Και όχι μόνο τις Παρασκευές στο Voodoo. Η ίδια προσπάθεια, ξεκίνησε και στην Θεσσαλονίκη, και με τρόπο εντυπωσιακό.

Η μεγάλη αλήθεια. Το άτομο είχε πάντα τα προσόντα, δεν είχε την ομάδα. Την βρήκε, και αφού την βρήκε, ουρές από…κόσμο, σημειώνονται στις εμφανίσεις του.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.