Για Νικηφόρο-The Stage Club και να ψάξουν, δεν θα βρουν το πισωγύρισμα

Τον ξέρω χρόνια πολλά. Είναι πολύ καλός συζητητής της νύχτας. Βλέπει πράγματα που σ’ άλλους περνάνε ντούκου. Τον έχω αξιολογήσει και μου είναι χρήσιμος στην κουβέντα μας. Ποτέ δεν έτυχε να τον ρωτήσω σε ποια ομάδα έχει αδυναμία. Δεν μ’ ενδιαφέρει αυτό, άλλωστε. Υποψιάζομαι ότι είναι φαν του Τσακουμάκου.

Με παίρνει τηλέφωνο χθες και μου λέει για την νέα ριψοκίνδυνη νυχτερινή αποστολή της Θεσσαλονίκης. Αυτή που έχει το όνομα “Ο Νικηφόρος για πρώτη φόρα, στη καριέρα του, πρώτος σε μπουζούκια”. Και για να γίνει πραγματικότητα, έφερε την “συνύπαρξή” Βουνταίων και Μούτσου, στο μικρό Barberella, του Βιολίδη, που βαπτίστηκε σε The Stage Club! Και όλοι ήταν στην αγωνία, στην πρίζα, γιατί στη φάση του κύκλου που είναι, απαγορεύονται τα λάθη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα πράγματα, εντέλει, ήρθαν ακριβώς όπως τα είχαν σχεδιάζει, ολότελα δεξιά.. Από το πρώτο κιόλας λεπτό με τον Νικηφόρο στο stage, το πράμα έβγαζε σιγουρά, πως καλά θα πάει αυτό. Κυρίως ο κόσμος στις κερκίδες, σίγουρος για μια νέα μεγάλη νίκη και θέαμα χορταστικό, όπως στις δυο προηγούμενους σεζόν, την περσινή και την φετινή, του Νικηφόρου, στο Voodoo. Και, ναι, εμφανίστηκε αυτός ο Νικηφόρος στο γήπεδο, όπου όλοι οι αντίπαλοι τον αναγνωρίζουν πλέον ως μέγεθος υπολογίσιμο, που πιάνει τον αντίπαλό από το λαρύγγι, που τελευταία μπουκώνει νέκταρ στους οπαδούς του… 

Δεν κάνω πλάκα. Και ξεκαθαρίζω πως μαζί του μιλάω, γιατί αυτό ή εκείνο που θα μου πει, είναι χωρίς «παγίδες», φακελώματα, χωρίς κανένα πραγματικό όφελος. Αυτό σημαίνει πως είναι κρίση αντικειμενική. Να το πω αλλιώς, είναι σοβαρή, στέκεσαι πολύ περισσότερο σε αυτή, παρά σε μια άλλη, που συμμετέχει είτε υπόγεια είτε στα φανερά, στο πάνω νταραβέρι.. Τότε, έχει μεγάλο το νόημα να την αναφέρω, να την εκθέσω. Να την δημοσιοποιώ. Κι αυτό έκανε μόλις.

Στην εξίσωση ότι σε αυτό το μαγικό Σάββατο και μαγική Κυριακή, που μόλις πέρασε, και κάθε Σάββατο και Κυριακή, του Νικηφόρου στο Stage live club. Μαζί του η εντυπωσιακή Μαρία Κορρέλι. Συμμετέχουν επίσης οι Χρήστος Τσιλόπουλος, η Ανχελίτα και ο Dj Zafiris Logothetidis.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.