«Τρέχουν» οι νυχτερινές εξελίξεις…παντού! Ο Βιολίδης με τα μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη, έβαλε στο κόλπο, στο μικρό το Barbarella, τον πρώην συμπαίκτη του Μουρατίδη, Γιώργο Κατσαρίδα, αλλά και τον Κυριάκο Βούκα – Βαρδάλος, Γκουρβέλος, ο αληθινός αρχηγός, για πρώτη φορά στη καριέρα του, Νικηφόρος, οι «σοφοί» Μούτσος-Μπιουρ, και το έδαφος για την πολύ πιο ενδιαφέρουσα συμμαχία και στην Αθήνα

Το ανακάτεμα της τράπουλας έχει συνέχεια, στο νυχτερινό γίγνεσθαι. Σιγά που δεν θα είχε. Όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και την Θεσσαλονίκη.

Ο επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης, με μεγάλή διαδρομή στον χώρο των μαγαζιών, ιδιοκτήτης του νυχτερινών κέντρων Stage και Barbarella (μεγάλο και μικρό), o Ηλίας Βολίδης. Στο βιογραφικό του υπάρχει και το πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ, επί προεδρίας Ζαγοράκη. Αυτός, λοιπόν, έβαλε στο κόλπο του μακρού Barbarella, τον Γιώργο Κατσαρίδα, τον πρώην συναίτερο τον Μάρκελλου Μουρατίδη, στο Μαρκιζ. Είναι και κουμπάρος του Αντώνη Ρέμου. Ενδιαφέρον. Και όχι μόνο τον Κατσαρίδα. Αλλά και τον Κυριάκο Βούκα. Ποιος ακριβώς; Τον συναντάμε στο Vanilla και στο Ensayar, πολύ δυνατός και με φοβερές δημόσιες σχέσεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εδώ είμαστε! Ο Κατασρίδας πήρε τηλέφωνο τον Χρήστο Βαρδάλο, του Ρέμου και αυτός πολύ κοντινός άνθρωπος. Και παράλληλα, η πιάτσα τον αντιμετωπίζει ως τον “μαέστρο” στο εντυπωσιακό ανέβασμα του Φέρρη. Οι οποίοι Βαρδάλος και Φέρρης, στη Θεσσαλονίκη, ήδη παίζουν μπάλα με Βιολίδη, τον νυν συμπαίκτη του Κατσαρίδα.

Αυτός ο τελευταίος γιατί τον πήρε τηλέφωνο τον Βαρδάλο; Να φτιάξουν μαζί το σχήμα του μικρού Barbarella. Το έφτιαξαν σχεδόν. Βαρδάλος, με τη σειρά του, τηλεφωνεί στον Γιάννη Γκουρβέλο (μέτοχος Voodoo) και του ζητάει τον Νικηφόρο. Και συμφώνησαν. Να μπει σαν leader, σαν αληθινός αρχηγός, για πρώτη φορά στη καριέρα του, για φάση μπουζούκια, για φάση Σαββατοκύριακου. Μαζί του η Μαρία Κορέλλι.. Ο οποίος Νικηφόρος, σε ότι αφορά το athens by night, τις Παρασκευές, είναι και πάλι στο Voodoo, δεν το κουνάει από αυτούς. Τρελός είναι να το κουνήσει.

Και το άλλο, το πιο σπουδαίο, να μην το λησμονησω. Αυτό το σημάδι δείχνει ότι, αυτός ο Βαρδάλος, τα λέει πολύ καλά και με την ομάδα αυτή, που κατατάσσονται στην κατηγορία «Πρωταθλητές clubbing» και πλέον «Πρωταθλητές live clubbing» Και δεν θα με πιάσει έκπληξη, μετά το πρώτο βήμα της Θεσσαλονίκης, να προκύψει και το δεύτερο, στην Αθήνα συμμαχία, και μάλιστα πολύ πιο ενδιαφέρουσα.. Πολύ πιθανόν. Κρατάμε απαραίτητα στην εξίσωση τον Μανώλη Μούτσο και τον Νίκο Μπιουρ, οι λεγόμενοι «σοφοί» στις ομάδες Romeo- Voodoo, και πολλών άλλων μαγαζιών. Χωρίς την έγκριση αυτών δεν προχωρεί τίποτα.

Έτσι που λες. Για να κάνουν μαζί το παιχνίδι, πάνε αυτές οι δύο ομάδες, οι θεωρητικά οι αντίπαλες. Γι’ αυτό ο Μούτσος έδωσε το παρών στο opening του Voodoo. Την Παρασκευή που μας πέρασε έγινε. Γι’ αυτό είχε δίπλα του τον συνεργάτη του (στο κομμάτι μπουζούκια) Χρήστο Βαρδάλο. Γι’ αυτό… επέστρεψε στον φωτογράφο να τον απαθανατίσει δίπλα δίπλα με τον Μπιουρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες των ίδιων πηγών, που μίλησαν στο Tsipas Blog, που δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση, διευκρινίζεται πως ο Βιολίδης, για Stage, έχει συμφωνήσει με την Άννα Βίσση.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.