Με Νικηφόρο το Voodoo το κεφάλι του ήσυχο

Τυχερό το Voodoo. Σε μια πολύ κακή και επικίνδυνη στιγμή, για την νύχτα. Κομβική θα τη λέγανε οι κουλτουριάρηδες. Μπροστά στα μάτια της είναι η τραγωδία, στην οποία παίζει εκτός από τα άλλα πολύ γνωστά και πολύ ωραία. Και το χειρότερο, που σηκώνεις τα χέρια ψηλά, δεν υπάρχει σωτηρία λες, οι τραγουδιστές, οι εγωκεντρικοί, οι αλαζονικοί. Αυτοί που ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους και να πάει να πνιγεί το καλό όλων των άλλων, της ομάδας. Που αυτό τον καιρό είναι στα πολύ επάνω του. Τόσο επάνω του που βλέπεις τον Νικηφόρο και δεν έχει σχέση καμία με αυτούς. Ευτυχώς. Όλοι δεν διακρίνουν μόνο την καλλιτεχνική του ανωτερότητα αλλά και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.

Να γιατί είναι τυχερό το Voodoo, που θα είναι πιο όμορφο από ποτέ, που σε αυτή την εποχή την ” ο καθένας για πάρτη του”, θα έχει πάλι τον Νικηφόρο.. ; Την επόμενη Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου η έναρξη. Τι θα γίνει; Δεν θέλει ερώτημα. Χαμός θα γίνει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μη παραλείψουμε και τα παράλληλα κόλπα που ετοιμάζει στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα τα πούμε σε άλλη ανάρτηση αυτά.

Μη παραλείψουμε και το νέο του τραγούδι, με τίτλο “Πες Μου Που Θα Με Πας”. Πολύ μου αρέσει, μου φτιάχνει τη διάθεση.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.