Αυτό που δημοσιογραφικά είπε το Τσίπας Μπλοκ, το επιβεβαίωσε ο Γιώργος Αλκαίος- Επιστρέφει στον Νίκο Πριόβολο

Γιώργος Αλκαίος - Νίκος Πριόβολος

Το μάθατε, το ακούσατε. Σίγουρα από το Tsipas Blog. Ο Αλκαίος, ο διαχρονικά αγαπημένος μας τραγουδιστής. Όχι απλά επιστρέφει, αλλά δυναμικά θα επιστρέψει. Για να συνεργαστεί με τον επιχειρηματία, τον έμπειρο, που γνωρίζει καλά, από το παρελθόν, που του είχε αφήσει την καλύτερη εντύπωση. Για τους λόγους ακριβώς αυτούς, ο οποίος Γιώργος Αλκαίος, είχε πάει τότε, θα πάει και τώρα στον Νίκο Πριόβολο. Κι ας προσπάθησαν να τον πάρουν και άλλες ομάδες. Να λέμε τα σωστά πράγματα. Γι’ αυτό… επέστρεψε σε αυτόν. Το σε ποιο μαγαζί, σε αυτό ή στο άλλο, περιμένουμε και εμείς να μάθουμε.

Αυτό που δημοσιογραφικά είπε το Τσίπας Μπλοκ, το επιβεβαίωσε ο ίδιος. Μέσα από το παρακάτω ποστ, που έκανε στο facebook. Έχει τον τίτλο “Ένα μήνυμα από τον Γιώργο…”

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και το αναλύει : “ΠΥΛΗ (ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ PLUS) 1999-2022Deja vu!!! Μουσική παράσταση τότε, μουσική παράσταση και τώρα!!! Στο ίδιο μέρος με διαφορετική πλέον οπτική, μετά από τόσα χρόνια! Η συνεργασία ίδια μαγική με τον όμιλο Πριόβολου που τολμάει όπως τότε έτσι και τώρα να κάνει την υπέρβαση σε ένα χειμώνα σταθμό για όλους μας! Οι συνεργασίες κλείνουν μέρα με τη μέρα, ο χώρος αλλάζει ριζικά – από το όνομα μέχρι το εσωτερικό του – και αρχίζει να «χτίζεται» κάτι νέο στην Αθήνα! Στην πορεία θα έχουμε να πούμε πιο πολλά! Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια! Υγ: Μετά από αυτή την εξέλιξη, η συναυλία που είχαμε στο πρόγραμμα με την εταιρεία παραγωγής συναυλιών και που θα έκλεινε το φετινό μου καλοκαίρι στην Αθήνα δεν θα πραγματοποιηθεί. Άλλωστε θα έχουμε έναν ολόκληρο χειμώνα να τα λέμε!Σας ευχαριστώ!”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.