Ο Αλκαίος και η επιστροφή του, είναι οριστική! Μετά τις συναυλίες του καλοκαιριού, ετοιμάζεται και για το νυχτερινό αθηναϊκό κοινό- Οι προτάσεις από παντού και ποιον επιχειρηματία επέλεξε..τελικά!

Πρώτη παρατήρηση. Δεν έχει ο καθένας όπως το βλέπει. Όπως το σκέπτεται. Μια είναι η αλήθεια. Την μεγάλη ιστορία, δημοσιογραφικά, ρεπορταζιακά, στην κοινωνία της νυχτερινής διασκεδαστής, την γράφει το μέσο με το όνομα tsipasblog.gr. Και άσε τους πανεπιστημιακούς, με τις εμμονές τους, να λένε τα δικά τους, που βέβαια δεν είναι ίδια με τα δικά μας. Ό,τι παράγεται, βγαίνει στον αέρα, αναστατώνει, πληροφορεί, ξέρουν ποια είναι η πηγή. Κανείς δεν είναι σε θέση να μιλήσει διαφορετικά.. Ότι λέμε, βασίζεται σε στοιχεία και όχι σε ότι ιστορία κατεβάσει το κεφάλι μας. Αυτό λοιπόν, είναι το συμπεράσματα, που είναι αμφισβητήσιμο.

Άρα; Άρα, περιμένεις από εμάς, να δώσουμε την απάντηση. Για το αν παίζει να το δούμε σε πίστα, το χειμώνα ετούτο. Και αν ναι, σε ποια ; Τον Γιώργο Αλκαίο, που μετά από χρόνια πολλά, πήρε την απόφαση την μεγάλη να επιστρέψει. Και για αυτό, καλοκαίρι τον είδαμε σε συναυλίες. Ένα πράγματα έπρεπε να συμβεί. Το πρώτο και το πιο βασικό, όπως ο ίδιος το είχε πει. Να μην ξανά υπάρξουν τα μέτρα με τον κορονοιό. Όλα δείχνουν πως δεν θα ξαναυπάρξουν, και οπότε, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως πλησιάζει το να αποκτήσει ξανά επαφή με το κοινό της αθηναϊκής νύχτας. Που δεν πλησιάζει απλά, είναι σίγουρο, η πολιορκία ήταν από πολλές ομάδες, αλλά κατέληξε σε εκείνη του Νίκου Πριόβολου. Ένας επιχειρηματίας. Που δεν χρειάζεται λεζάντες, για να σας πούμε ποιος είναι, το λένε το εξηγούν, όσα έχει καταφέρει, που είναι πολλά, είναι προφανές,. Για το μαγαζί, που θα τους εξυπηρετήσει καλύτερα. Θα είναι ο Βοτανικός, ο μεγάλος, ο μικρός, ίσως να προκύψει κάτι άλλο, θα δούμε, δεν έχει ακόμη αποφασιστεί. Για την ώρα, κρατάμε ότι ο Αλκαίος είναι στον όμιλο Πριόβολου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : (Ν2) Νέες απόρρητες πληροφορίες! Αυτά που συμβαίνουν τούτο το χειμώνα στη νύχτα, δεν έχουν ξαναγίνει – Ένας πραγματικός χαμός- Το επιβεβαιώνει και ο πρωθυπουργός Αρσενάκος! Για τον Σαμπάνη, ο Τσακουμάκος έκανε πρόταση big Βoom, για να συμμαχήσει με επιχειρηματία μάγκα- Γυναίκα δίπλα στον Οικονομόπουλο, είναι η βόμβα του Μπερτάκη- Ο Ρόκκος στον Παπαγεωργίου, το come back της Ζευγάρα είναι πολύ κοντά, ο Βρεττός στο παλιό Vandom.. Μωράκης, Βοτανικός, Αυτοκίνηση, ΜΥΛΟΣ Θεσσαλονίκη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.