Η μεγάλη απόφαση για Μεσούλα

Είναι μέσα στο κόλπο και έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων, και είναι σαφές. Με την εργασία και καινοτομία του, στα μαγαζιά του, στην οικονομία της εστίασης και της νύκτας. Με το Aristotle, στο Πειραιά, να είναι η ναυαρχίδα του. Μάλιστα, κύριε. Να ήταν άλλος στη θέση του, ούτε που θα το σκεφτόταν, να πάει σε ανακαινίσεις και έξοδα, χωρίς ανακαινίσεις και έξοδα, θα συνέχισε. Και κατά ένα μόνο μέρος και όχι συνολικά, λογικό, οι εποχές είναι δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει. Καμιά σύγκριση με τον παράδεισο της παλιάς Ελλάδας. Μόλις είπα τη μεγάλη κουβέντα.

Αναφέρομαι στον κύριο Δημήτρη Μεσούλα, την απόφαση την έλαβε. Ανακαίνιση του La Red Dream. Η μεγάλη του αγάπη, βέβαια, το πρώτο του μαγαζί, αν δεν είχε γεννηθεί αυτό, δεν θα είχε γεννηθεί κανέναν άλλο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν τα είπα όλα για τον κύριο Δημήτρη Μεσούλα. Και, με την ευκαιρία, να μεταφέρω κι αυτό, το μεταφέρω σε ελεύθερη μετάφραση. Σκίζουν στο Aristotle, τις Δευτέρες , οι τραγουδισταράδες Πέτρος Ίμβριος και Μαριάννα Παπαμακαρίου.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "R TLE ARISTOTLE PRESENTS S ΠΕΤΡΟΣ ΙΜΒΡΙΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ MAPIANNA C 210 010 1076 Σας Μεραρχίας 14, Πειραιάς 18535 aristotle piraeus യ aristotlepiraeus.gr LIHDELSE? TTT"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.