Παρέλαση κανονική στον Απέργη

Αυτά που συμβαίνουν στον Νίκο Απέργη, χαρακτηρίζουν μόνο τις τραγουδιστικές δυνάμεις. Τις μεγάλες, αλλά τις γενιάς της νέας, όχι τις άλλοτε κραταιές αυτοκρατορίες. Που για να την βγάλουν καθαρή σήμερα, θα υποχρεωθούν να αντιγράψουν τη συνταγή του Απέργη. Να αναθεωρήσουν τα περισσότερα απ’ όσα είχαν καλομάθει. Να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.. Δεν γίνεται διαφορετικά. Η δουλειά έχει γίνει στριμόκωλα.

Λέω αυτά που γίνονται στο γήπεδο του Cabaret. Η παρέλαση σε επίπεδο άλλων τραγουδιστών, που το επισκέπτονται, κυρίως νωρίς τις Κυριακές, που δεν δουλεύουν, τα λέει όλα. Μιλάει μόνη της. Μη λέμε πολλά. Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Θοδωρής Φέρρης, ο Πέτρος Ιακωβίδης, η Ζόζεφιν, ο Γιάννης Ξανθόπουλος. Και ο Κωνσταντίνος Κουφός. Αυτούς είχαμε δει σε φάση προηγούμενης Κυριακή και είχε αναδείξει σχετικά το αξιόπιστο tsipasblog.gr.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και την τελευταία Κυριακή, αυτή που μας πέρασε, η Κατερίνα Λιόλιου, στο Cabaret; Και τι δηλαδή, δεν θα της έδινε το μικρόφωνο ο Νίκος Απέργης; Ε, με τίποτα, δεν υπήρχε καμία τέτοια περίπτωση.

Όταν λέμε ”Ο φετινός Νίκος Απέργης γράφει Ιστορία μεγάλη στο Cabaret ” δεν εννοούμε μόνο τις επισκέψεις των συναδέλφων του. Είναι και τα λουλούδια, 2 οι φορές που τελείωσαν. Η γεύση που πρέπει να πάρετε, είναι ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.