Ένας Απέργης από τον πλανήτη…Άρη

Αυτά που κάνει σήμερα ο Απέργης, σε καλό της καριέρας του, και να μην έχεις την όρεξη, να τα δεις. Τα βλέπεις εσύ, αυτός, ο άλλος, όλοι τα παραβλέπουν. Μήπως είμαι λάθος; Μήπως το σωστό είναι να πει κανείς πως ο Απέργης απλά συνεχίζει την ήδη ανοδική του τραγουδιστική καριέρα, που ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια. Και την κάνει με ησυχία και σιωπή. Και στηρίζεται αποκλειστικά στις δικές του δυνάμεις, δεν ξοδεύει τα κερατιάτικα τα εκατομμύρια των άλλων.

Καθόλου λάθος δεν είμαι, λέμε αυτό που λένε όλοι για αυτόν, στο σήμερα. Και συνεχίζω την βιόλα μου. Για πολύ μεγάλα πράγματα, για τα πιο μεγάλα που θα έχουμε δει από αυτόν. Κανονικός μεγάλος. Πάντα στην δική του κατηγορία. Δείχνει πως είναι κατά τη παρούσα στιγμή. Μάλιστα, ναι, είναι και τα ντοκουμέντα είναι σύμμαχος του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποια είναι τα ντοκουμέντα; Στο νούμερο #6 στο Youtube, στα ανερχόμενα για μουσική, το “Πόσο πόσο”. Το ντουέτο, που τραγουδάει με την Μαλού. Με συνέπεια η επιστροφή στα καλλιτεχνικά πράγματα αυτηνής, να είναι ακριβώς μέσα στο πλάνο, όπως σχεδιάστηκε.

Το λες και σοβαρό «μπουστάρισμα», στη συνύπαρξη τους, στο Cabaret, στη Κηφισιά..Εκεί, να δεις αποδείξεις. Φοβερά πράγματα. Ένας Απέργης από τον πλανήτη…Άρη. Να τα λουλούδια, να ο ένας επώνυμος, να ο άλλος. Ποιους είδαμε χθες ; Σαμπάνη, Φέρρη, Ιακωβίδη, Ζόζεφιν, Ξανθόπουλο, το Fantasia δηλαδή. Και ο Κωνσταντίνος Κουφός χθες στο Cabaret. Ε, δεν συμβαίνουν κάθε μέρα αυτά.

Όλα τα αποκλειστικά πλάνα, τα εξασφάλισε το tsipasblog.gr. Δείτε τα, στα παρακάτω link :

Σαμπάνης και Φέρρης διασκεδάζουν στο Cabaret, με Νίκο Απέργη
Απέργης καλοσωριζει στο Cabaret, το σχήμα του Fantasia
Ο Πέτρος Ιακωβίδης διασκεδάζει στο Cabaret, με Νίκο Απέργη
Απέργης, Ζοζεφιν, στο stage του Cabaret (part 1)
Απέργης, Ζοζεφιν, στο stage του Cabaret ( part 2)
Απέργης, Ζοζεφιν, στο stage του Cabaret ( part 3)
Απέργης, Ξανθοπουλος, στο stage του Cabaret
Απέργης, Κωνσταντίνος Κούφης, στο stage του Cabaret
Νίκος, Απέργης, στιγμές Cabaret ( Winter 2022/23)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.