Δημοσκόπηση – ανατροπή για Α’ Αθήνας και Νότιο Τομέα! Χτυπάει πρωτιά ο Νικήτας Κακλαμάνης, σίγουρη έδρα για την Ελληνική Λύση και “πέρασμα” του Δένδια από τον Θεοδωρικάκο- Πλασάρεται στην 3αδα ο Θεοχάρης και όλοι οι άλλοι όπως τα ξέρουμε

Σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγες μέρες για μια δημοσκόπηση που λάβαμε γνώση από έναν μαρτυριάρη του είδους. Φαίνεται πλέον ότι κάθε εβδομάδα θα έχουμε νέες δημοσκοπήσεις. Έχουμε λοιπόν και λέμε τον “δείκτη” της Παρασκευής. Στην Α’ Αθηνών έχει φύγει μπροστά ο παλαίμαχος Νικήτας Κακλαμάνης που μέχρι τώρα ήταν στην 3η θέση.   Στην 2η θέση είναι ο Όλγα Κεφαλογιάννη και ακολουθεί ο Βασίλης Κικίλιας. Την αιτία της πρωτιάς του Κακλαμάνη δεν μπορεί να την καταγράψει η δημοσκόπηση αλλά προφανώς θα οφείλεται στο “όργωμα” που κάνει το πολιτικό του γραφείο στις γειτονιές της Αθήνας. Με βεβαιότητα κερδίζει έδρα και η Ελληνική Λύση αφού τα ποσοστά της στην περιοχή αγγίζουν το 5,5% ενώ στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση είχε πιάσει 2,58% και είχε χάσει την έδρα για ελάχιστους ψήφους. Στον Νότιο Τομέα έχουμε επίσης ανατροπή αφού ο Τάκης Θεοδωρικάκος έχει περάσει (ελάχιστα) τον Νίκο Δένδια που μέχρι τώρα ήταν ο πρώτος και με διαφορά. Ακολουθεί ο Χάρης Θεοχάρης με τάσεις ανόδου και 4ος ο Διονύσης Χατζηδάκης. 5ος ο Κυρανάκης και μετά το… χάος.

πηγή

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.