Ο Ζώτος, ο ανατρεπτικός, το “μεγάλωμα” και η επιστροφή στο “βουνό” που ξεκίνησαν όλα

Ένα παλικάρι, η χαρά της ζωής, με καλαμπούρια, πειράγματα και με όνειρα πολλά, που για να τα πετύχει, δουλεύει αυθημερόν και με πλάνο συγκεκριμένο. Κανείς άλλος τραγουδιστής εγχώριος, δεν είναι σαν τον Χρήστο (Χρήστο Ζώτο). Παράτολμος όσο δεν παίρνει, ψάχνεται συνέχεια, δεν φοβάται τα ρίσκα, ξορκίζει το «σοκ και το δέος», τους δισταγμούς και τους φόβους των άλλων. Αρκεί να τον δείτε, είναι καλυμμένος ολόκληρος με τατουάζ, έχει βάψει τα μαλλιά του, και όταν τραγουδάει, εκτός από φωνή, βάζει και κορμί, χορεύει με εξαίσιο τρόπο.

Σπανίως κοιμάται αυτή την περίοδο, όχι δεν του φτάνει η μέρα, δεν τον βλέπει το σπίτι του. Καθώς γυρνάνε πολλά στο μυαλό του, που τα περίμενε πως και πως. Συμμετέχει σε δύο πολύ έξυπνες επιχειρηματικές ιδέες ( “California Barber and coffe” “Buzz Cuttt”. Ταυτόχρονα, έχει και την καριέρα του, την τραγουδιστική, που νιώθει πως έφτασε η στιγμή. Τώρα είναι, για να ανεβάσει λέβελ, να γίνει ασυγκράτητος, να μην μπορούν να διακόψουν την προέλαση του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με την καθοδήγηση την γενικότερη και την υιοθέτηση της ιδιαίτερης φιλοσοφίας του φοβερού μάνατζερ του, Ανδρέα Τσαμπούκου, πάει να χτυπήσει σε δύο επίπεδα.

Το πρώτο, είναι το κομμάτι διπλογραφία. 7 Ιουλίου, κυκλοφορεί το νέο του ανατρεπτικό και single, με τίτλο “‘Ολα Καλά” και στις 14 του ιδίου μήνα, ολόκληρος ο δίσκος. Θα έχει τίτλο “Για Σένα”, με τις υπογραφές πολλών γνωστών και πετυχημένων.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το δεύτερο, στο “πολεμικό πρόγραμμα’ του Χρήστου Ζώτου, γράφει πάνω πάνω, με κεφαλαία γράμματα, το βουνό Νίκος Βέρτης. Aυτόν που απόψε έχει πρεμιέρα, ξαναδίνοντας, επιτέλους και μετά από χρόνο και βάλε, ξανά ζωή στην νυχτερινή Αθήνα, και που θα είναι στο πλευρό του. Για την τυπικότατα του πράγματος, επιστρέφει σε αυτόν, που τον ξεκίνησε, τον καθιέρωσε.

Μυημένος τύπος στα πρώτα του βήματα, μου είπε. Πριν χρόνια, έκανε παρέα με τον personal trainer του Βέρτη και αυτός ήταν που του είχε πετάξει την ιδέα να κάνει οντισιόν. Πήγε με την μπάντα του, τους 719, άρεσε και έμεινε έξι σεζόν μαζί του. Κέντρο Αθηνών, Ακρωτήρι, Όραμα, εξτρά και τώρα Υτον. Μετά φεύγει, πάει για δύο Φαντασία με Αργυρό, 1 σεζόν συνεργάζεται με την Νατάσα Θεοδωρίδου

Και τότε, προκύπτει στο δρόμο του, ο Ανδρέας Τσαμπούκος. Μάνατζερ “αντάρτης”, ίσως και περίεργος, για κάποιους. Τον πείθει να φύγει από τους 719 και να ξεκινήσει πορεία αυτόνομη και ανεξάρτητη. Τον βάζει δεύτερο άντρα στο Ρομέο με μεγάλο Θοδωρή Φέρρη και τα καλύτερα τώρα έρχονται.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο εγχείρημα “Το μεγάλωμα του Χρήστου Ζώτου“, πρώτα καλλιτεχνικά και μετά επιχειρηματικά, συμμετέχει ενεργά, με πράξεις όχι λόγια, ο σημαντικός παίκτης Θεοδόσης Νικολάου, που λόγω συνθηκών, του βγάζουμε το καπέλο. Ξέρει αυτός.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Ανδρέας Τσαμπούκος- Θεοδόσης Νικολάου
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.