Ασυμβίβαστος και ποτέ νικημένος ο Τάσος

Ποιος να ξεχάσει τον Τάσο Μπερσέση. Σαράντα μέρες πέρασαν από τη δολοφονία του και μεθαύριο Κυριακή 4 Ιουλίου, στις 9:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μιτόπολης, θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του, όπου συγγενείς και φίλοι θα είναι εκεί για να τιμήσουν τη μνήμη του.

Τo Τσίπας Μπλοκ, δεν τον ξεχνάει, όχι επειδή τον θεωρεί μεγάλο αρχηγό του μποξ. Επειδή στην δική του Ιστορία, θα τον μετρήσει ως αληθινό, κάργα αντισυμβατικό. Αγωνιστή και ασυμβίβαστο στις ιδέες του, όπως ο ίδιος τις αντιλαμβανόταν. Που επειδή ήταν έτσι, επειδή είχε αντιδραστική ενέργεια, που δεν θα θαφτεί ποτέ, δεν γινόταν άνευ σωστής προσέγγισης της επιχειρηματολογίας, έτσι απλά να του πεις κάτι του Τάσου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο 39χρονος, γεννήθηκε στην Πάτρα, στις 23 Νοεμβρίου του 1982 και στις 31 Μαΐου 2021, τον εκτέλεσαν άγρια, σε ελάχιστο χρόνο, με συμβόλαιο θανάτου, από ποιους δεν ξέρουμε. Έπρεπε να του ρίξουν βροχή από σφαίρες, έξω από το αθλητικό κέντρο που γυμναζόταν, επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 22, στην Βάρη, για να πέσει.

Ακόμη η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.