Το Buzz Cuttt ξεκίνησε το ταξίδι

Στο «California Barber and coffee», σε αυτό το ιδιαίτερο μαγαζί, στο Περιστέρι, που το έχει μαζί με τον τραγουδιστή Χρήστο Ζώτο και παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες grooming για άνδρες, καφέ και ποτό, τον συνάντησα πρόσφατα. Τον μάνατζερ Αντρέα Τσαμπούκο. Αφού θυμηθήκαμε τα παλιά, συζητήσαμε και για τα καινούργια. Κάποια στιγμή και με το πιο φυσιολογικό ύφος, μου λέει: “Πάμε μέσα στο μαγαζί;”.

Ποιο μαγαζί, προσπαθώ να κρύψω την έκπληξή μου. “Μα ήδη είμαστε μέσα στο μαγαζί”

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν αναφερόταν στο εν λόγω κατάστημα, αλλά στο άλλο, το καινούργιο, που δεν τα βρίσκεις σε στενά, σε χωμένα, σε ημιορόφους, στο κέντρο, στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη, σε κανένα μέρος της Ελλάδας και του κόσμου. Αλλά παρόλα αυτά, είναι πρώτο τραπέζι πίστα παντού, ανοιχτό πάντα και για όλους, σαν το μαγαζί, που με την απίστευτη δυναμική του διαδικτύου, πουλάει Τ-shirts, Hoodies, Crew Neck και Accessories. Η εταιρική ταυτότητα, το brand, η μάρκα του είναι το “Buzz Cuttt” και αποτελεί την εξέλιξη της προσπάθειας, να κάνουν μόδα το δικό τους στυλ, Ζώτος-Τσαμούκος. Με την υποστήριξη, σε όλα αυτά, του καινοτόμου επιχειρηματία, Θεοδόση Νικολόυ.

Μη λέμε πολλά.. η πλατφόρμα του eshop “ανέβηκε” και είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί. Να κάνει τις ευθυμίες σας, πραγματικότητα.

ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.