Εγκαίνια California Barber & Coffee : Ήταν όλοι εκεί

Χρήστος Ζώτος - Ανδρέας Τσαμπούκος

Θα ήταν έξω από τη λογική και πέραν της φύσεως αυτών των ανθρώπων, χαρισματικών και γεννημένων να κατασκευάζουν νέα πράγματα, να έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια, πάντα σε υψηλό επίπεδο, που πάει να διακριθεί, και στον προγραμματικό τους, να μην υπήρχαν τα εγκαίνια. Θα ήταν σαν να τελείωνε στη μέση. Δεν γινόταν να μην υποδεχτούν τους φίλους τους, όχι μόνο τους γνωστούς, ακόμη και αυτούς που δεν γνωρίζουν. Η οποίοι, θα λειτουργούσαν ως συμπληρωματικό, τονωτικό, «φάρμάκο» για να συνεχίσουν, με τον ίδιο ζήλο και πάθος, και μετά από ένα χρόνο, μετά από δέκα χρόνια.

Αναγκαιότητα τα εγκαίνια που έγιναν χθες, στο California Barber & Coffee (Κώστα Βάρναλη 11, Περιστέρι Αττικής ) που είναι τρία σε ένα. Ανδρικό κουρείο, καφετέρια και φιλοξενεί και την συλλογή ρούχων “Buzz Cuttt”, που σε αυτά συμμετέχει και ο επιχειρηματίας Θεοδόσης Νικολάου. Στα δύο πρώτα, είναι οι Χρήστος Ζώτος και Ανδρέας Τσαμπούκος. Μπροστά, πολύ μπροστά το όλο project.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο στόχος ήταν να περάσουν όλοι καλά, να το ευχαριστηθούν, ρε παιδί μου, με την ψυχή του. Και από τι είδαμε, από τα αμέτρητά inttagram story, τα πάντα όλα κύλησαν ρολόι.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.