Το κτήριο που αγόρασε στην Πάτρα ο Μαρινάκης- Αποκλειστικό και μόνο στο Tsipas Blog

Δηλαδή, τι, έχουμε ξεκινήσει κάποιου είδους συνεργασία, έχουμε ανοίξει την πόρτα της αυλής του Μαρινάκη (συνώνυμο του παίκτη που σαρώνει, που παίζει χωρίς αντίπαλο, πρώτο τραπέζι πίστα, σήμερα στην Ελλάδα); Επειδή δώσαμε τις δύο αποκλειστικές ειδήσεις. Η πρώτη για την είσοδο του, στις ταχυμεταφορές και η δεύτερη, για το ότι μπαίνει δυναμικά πολύ και στον κλάδο των ακινήτων. Σε καμιά περίπτωση. Όχι, με τον μεγαλό-εφοπλιστή, μιντιάρχη και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δεν έχω συναντηθεί ποτέ. Δεν τον ξέρω και δεν με ξέρει. Παρακολουθώ όμως την κινήσεις-ματ στην επιχειρηματική σκακιέρα, που κάνει, και όπως είπα ήδη, αυτός και η ομάδα του, φιλοδοξούν να παίξουν μπάλα μεγάλη, να μπουν γερά εντός κόλπου, τώρα και στην αγορά των ακινήτων.

Και επειδή είμαστε κάποιοι, δεν γίνεται να μας αγνοήσουν, θα δώσουμε και την άλλη φοβερή είδηση, κάτω από την ομπρέλα αυτή. Ο κύριος, με τα όλα του, μπασμένος στα κόλπα και στις υψηλές γνωριμίες, που έτρωγα πριν από λίγο, μου είπε : ”Το κτήριο, το μεγάλο, ακριβώς δίπλα από το βενζινάδικο του Θωμά, στην νέα εθνική οδό Πατρών – Αθηνών, που για πενταετία περίπου, ήταν παρατημένο, το πήρε ο γνωστός Μαρινάκης. Συγκεκριμένα, ο γιός του, ο Μιλτιάδης. Τσεκαρισμένο. Το πως σκέφτονται να το αξιοποιήσουν, δεν ξέρω “

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Μπάμπης Ρέγγας (Ώρα Αποκαλύψεων): «Μπάσιμο» και στην νυχτερινή διασκέδαση- Αγόρασε την ιστορική «Αυτοκίνηση»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.